Ανακοίνωση της ΚΟΒ Μεγάρων-Ν. Περάμου του ΚΚΕ για τις εκλογές

Η ΚΟΒ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ χαιρετίζει τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, που δεν υπέκυψαν σε εκβιαστικά διλήμματα, στις πιέσεις και τίμησαν με την ψήφο τους το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο μας. Οι εκλεγμένοι μας στο Δήμο και στην Περιφέρεια όχι μόνο θα συνεχίσουν, αλλά θα δυναμώσουν τον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Θα αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων μπρος στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Οι συσχετισμοί παραμένουν αρνητικοί για τον λαό και τα χειρότερα που ετοιμάζει η όποια δημοτική, περιφερειακή αρχή προκύψει, η όποια κυβέρνηση, βρίσκονται μπροστά μας. Καλούμε τους ψηφοφόρους μας και τον λαό της περιοχής στις εκλογές της Κυριακής να ρίξει «ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ» στους δύο «μονομάχους», να μην απογοητευτούν, να μην παραιτηθούν –αυτό θέλουν- και να επαγρυπνούν, ώστε να είναι έτοιμοι για τους νέους αγώνες που έρχονται.

Το ΚΚΕ και η ΚΟΒ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ θα δώσει με πείσμα τη μάχη των βουλευτικών εκλογών που πλησιάζουν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πως από καλύτερες θέσεις θα παλέψουν οι εργαζόμενοι για το δικαίωμά τους στη δουλειά, για την κάλυψη των αναγκών τους, για τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. Προχωράμε γερά!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button