ΚΙΝΑΛ Μεγάρων: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Πρόεδρό μας Φώφη Γεννηματά»

Μια δυναμική γυναίκα που πάλεψε με θάρρος σε μια άνιση μάχη για τη ζωή επί χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψει στιγμή τον στίβο της πολιτικής, στεκόμενη στο πλευρό του λαϊκού κόσμου, στο πλευρό των προοδευτικών πολιτών, αγωνιζόμενη μαζί τους για μια δίκαιη κοινωνία, για μια καλύτερη Ελλάδα.

Την «Ενότητα, με «αυτόνομη πορεία με σοσιαλδημοκρατικό ιδεολογικό στίγμα και πολιτικές, που να αποτελούν εγγύηση για το άλμα προς τα εμπρός», οραματίζονταν η Φώφη Γεννηματά, και το είχε επισημάνει στην τελευταία ομιλία της στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματός μας.

Πρόεδρε της καρδιάς μας, όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε μαζί σου στην μεγάλη προσπάθεια που έκανες για να κρατήσεις την Δημοκρατική Παράταξη «ζωντανή» ρισκάροντας ακόμη και την ζωή σου, δεσμευόμαστε πως θα παλέψουμε για να γίνουν πράξη όλα αυτά που εσύ οραματίστηκες και δυστυχώς δεν πρόλαβες να υλοποιήσεις!

Το «Κίνημα Αλλαγής» που ήταν δημιούργημά σου, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής σου παρακαταθήκης.

Αγαπημένη μας Φώφη θα σε θυμόμαστε για πάντα…

 

Για την Συντονιστική Γραμματεία

Ο Συντονιστής Γραμματέας
Αντώνης Γ. Υψηλάντης – Τα μέλη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button