Καταιγιστική ΝΕΜ με 85-67 τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου

Συνεχίζει αθόρυβα, μεθοδικά αλλά και δυναμικά το δρόμο της η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, αφού για τη 10η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, κατάφερε να νικήσει εντός έδρας και την ομάδα του Μεσολογγίου, Χαρίλαος Τρικούπης, με 85-67, γεγονός που την καθιστά ως μία εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, μέχρι στιγμής.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός με σπουδαία εμφάνιση στο παιχνίδι (26 πόντους) ως ο κορυφαίος για σήμερα, ο αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Καλλινικίδης, να αναλαμβάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά» και σε πολύ καλή μέρα Ντουμπίνσκι, Παπαγγιάννης, Μότλεϊ και τα υπόλοιπα παιδιά στοχοπροσηλωμένα, οδήγησαν την ομάδα της ΝΕΜ στο ευρύ 85-67.

Ανοικτό και καθαρό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες με φάσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα, με αποκορύφωμα την Δ’ περίοδο όπου και οι δύο ομάδες απέδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ένα από τα highlights του αγώνα το θεαματικό καλάθι του Αβραάμ Καλλινικίδη στο 1 δευτερόλεπτο μετά από επαναφορά της μπάλας στο 6ο λεπτό της Δ’ περιόδου περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή, περίπου, της Δ’ περιόδου η διαφορά στο σκορ άγγιξε τους 17 πόντους. Η εξαιρετική εμφάνιση του point guard του Χ. Τρικούπη, Χουχούμη, έκανε αίσθηση μετριάζοντας τη διαφορά στο σκορ στο 3ο λεπτό της Δ’ περιόδου. Αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να ανακόψει την εξαιρετική εμφάνιση της ΝΕΜ η οποία ισορρόπησε και πάλι, βρήκε τον δυναμικό εαυτό της και έδειξε χαρακτήρα νικητή.

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Α’ Περίοδος: 21-17
Ημίχρονο: 41-31
Γ’ Περίοδος: 66-53
Τελικό σκορ: 85-67

Διαβάστε τα στατιστικά του αγώνα πατώντας Ε Δ Ω.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button