Καραμπόλα οχημάτων στην Κινέττα με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τροχαίας, την Τετάρτη 4/5/2016 στις 19:10, οδηγός νταλίκας, με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα το ρυμουλκό αυτού να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ. . Στη συνέχεια δύο νταλίκες που ακολουθούσαν την ίδια κατεύθυνση με την νταλίκα που ανετράπη συγκρούστηκαν διαδοχικά πάνω της. Οχήματα τα οποία ακολουθούσαν την ίδια πορεία, προσέκρουσαν στις νταλίκες και προκλήθηκε καραμπόλα.

 

Δύο άτομα, που επέβαιναν στο ΙΧ του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο οδηγός της νταλίκας που δίπλωσε, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχουν αρκετοί με ελαφρά τραύματα. Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν 25 Πυροσβέστες με οχτώ οχήματα, το διασωστικό όχημα της ΠΥ Κορίνθου με το πλήρωμα να επιχειρεί διάσωση των εγκλωβισμένων, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, και πυροσβεστικά οχήματα από τα Μέγαρα Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία.

 

Η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα και εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων από τα δυο ρεύματα της Εθνικής Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, στην παλαιά Εθνική Οδό μέσω του κόμβου Επιδαύρου.""

 

""

""

""

""

""

""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button