«Ηρόδωρος: «Με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια φιλοξενήθηκε ακόμη μία Πανελλήνια αθλητική διοργάνωση στον δήμο Μεγαρέων»

Δελτίο τύπου από το νομικό πρόσωπο «Ηρόδωρος» του δήμου Μεγαρέων αναφέρεται στο αθλητικό γεγονός της Κυριακής που πέρασε και στον αγώνα βάδην 35χλμ. του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 28/02/2021 διοργανώθηκε από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» και τον δήμο Μεγαρέων στην παραλία της Βαρέας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35.000μ της κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Πανελλήνιος πρωταθλητής στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκε ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος βάδισε την απόσταση των 35.000 μ σε χρόνο 2.36.45.

Με την επίδοσή του αυτή που είναι η τέταρτη καλύτερη στον κόσμο για φέτος, ο Παπαμιχαήλ βελτίωσε τη θέση του στο ranking της WA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος της ΑΕ Ολυμπίας Πατρών με χρόνο 3.05.12 και τρίτος τερμάτισε ο Αναστάσιος Στάμος του ΟΚΑ Βικέλας Βεροίας με χρόνο 3.10.48.

Στην κατηγορία γυναικών Πανελλήνια πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία τερμάτισε σε χρόνο 2.50.04 «πιάνοντας» παράλληλα και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του 2022 που θα γίνει στο Όρεγκον που είναι 2.54.00. Η Ντρισμπιώτη έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια της Ανατολής Νέας Ιωνίας Κυριακή Φιλτισάκου με χρόνο 2.55.15. Με την επίδοση αυτή η Φιλτισάκου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα 20.000 μ βάδην στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ23 που θα γίνει στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισός, Ευσταθία Κουρκουτσάκη με χρόνο 3.12.07.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης για την προστασία από τον COVID-19 δεν υπήρχε παρουσία θεατών και δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία των απονομών με τη χρήση βάθρου.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης απένειμε το μετάλλιο, το αναμνηστικό δίπλωμα και το κύπελλο στους χρυσούς πανελληνιονίκες, Παπαμιχαήλ και Ντρισμπιώτη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κα Ιωάννα Ρήγα, ο αντιδήμαρχος κ. Κων. Φυλακτός, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Ιωάννης Δημητρακόπουλος, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Περάμου κ. Τσεγκέλη, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος του Α.Ο. Μεγάρων κ. Σπυρίδων Καλοζούμης και το μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Νοτιοδυτικής Αττικής & Πειραιώς και του Α.Ο. Μεγάρων κ. Θωμάς Παπαγιάννης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και βοήθειά τους χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η επιτυχημένη πραγματοποίηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και της ημερίδας βάδην:

Τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη
Τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και ιδιαίτερα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του και πρόεδρο του Α.Ο. Μεγάρων κ. Σπυρίδωνα Καλοζούμη
Τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Κωνσταντίνο Φυλακτό.
Την αντιδήμαρχο Μεγαρέων κα Ελένη Ρήγα
Τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταύρο Φωτίου του Νικολάου
Τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Ιωάννη Δήμα
Τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη
Τον διοικητή και τους αστυνομικούς του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αττικής
Τον ιδιοκτήτη της αίθουσας δεξιώσεων «Le Mirage» κ. Ιωάννη Μουρτζούκο
Τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Αqua Mare beach bar», κ. Μπάμπη Μπιρλούδη.

Τον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο των Μεγάρων
Τους εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος»
Του εργαζόμενους του δήμου Μεγαρέων
Τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button