Ηρόδωρος: «Γιορτή 3ης ηλικίας για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας»

Σε μια ιδιαίτερα θερμή και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 η γιορτή για την 3η ηλικία για περισσότερα από 120 μέλη των ΚΑΠΗ (Μεγάρων, Ν. Περάμου, Αγ. Παντελεήμονα και Κινέτας) του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» προς τιμήν των ηλικιωμένων συμπολιτών μας που συνεχίζουν ακόμα να προσφέρουν στην κοινωνία μας αποτελώντας ενεργό κομμάτι της.

Το δελτίο τύπου από το νομικό πρόσωπο του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» αναφέρει στη συνέχεια:

Στο οικογενειακό κέντρο «Διόνυσος» ο εμπνευστής της γιορτής Αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου κ. Νικόλαος Νικόλιζας διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά μία επιτυχημένη κατά γενική ομολογία εκδήλωση στην οποία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την καταπολέμηση του Covid-19.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν πλούσια εδέσματα και ποτά ενώ διασκέδασαν και χόρεψαν με τα τραγούδια του κ. Σπυρίδωνα Μπρέμπου υπό την συνοδεία του δεξιοτέχνη του βιολιού συμπολίτη μας κ. Αθανασίου Μαργέτη.

Παρόντες ήταν και ο σπουδαίος ηθοποιός κ. Κώστας Πρέκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών κ. Σπύρος Μπιμπίλας, ο κ. Κώστας Βενετσάνος και ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος κ. Νίκος Ηλιόπουλος. Το νομικό πρόσωπο απένειμε τιμητικές πλακέτες στους δύο πρώτους ως αναγνώριση για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό.

Τιμητικές πλακέτες απένειμε επίσης στους κυρίους Γεώργιο Αθανασιάδη και Αναστάσιο Μπέλση, δύο συνταξιούχους δημοτικούς υπαλλήλους που εθελοντικά συμβάλουν καθημερινά στην περιποίηση των εξωτερικών χώρων του ΚΑΠΗ Νέας Περάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Δημήτριος Πλαταράς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Περάμου κ. Ιωάννης Σεβαστής, και ο τ. πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Γεώργιος Σακελλαρίου.

Η φετινή εκδήλωση είχε και μία ιδιαίτερη σημασία καθώς τις επόμενες ημέρες θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους η κ. Ρήγα και ο κ. Νικόλιζας από τις θέσεις της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του νομικού προσώπου ολοκληρώνοντας έτσι μία θητεία ιδιαίτερα δημιουργική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button