ΗΡΟΔΩΡΟΣ: Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς 2021-2022

Δελτίο τύπου από το νομικό πρόσωπο του Δήμου Μεγαρέων Ηρόδωρος και την πρόεδρό του, κ. Γιάννα Ρήγα, αναφέρει:

Από τις 19 Ιουνίου 2021 ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2021 από την ΕΕΤΑΑ και το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων που συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο στην δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021-2022 και καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δομές των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών του.

Οι γονείς με την χρήση των κωδικών TAXIS θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων») για να συμμετέχουν.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Πολλά από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα αντληθούν αυτόματα, από διεπαφές με Πληροφοριακά Συστήματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, ορίζεται η 3/8/2021 και ώρα 23:59.

Προς διευκόλυνση των ωφελουμένων το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων συμμετέχει για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης θα παρέχει τις υπηρεσίες του στα Μέγαρα στον Α – Β Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Ελευθερίας 5 τηλ 22960 23304 κ. Ρεγκούτα Λαμπρινή και στη Νέα Πέραμο στον Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Εμ. Θεοδωρίδη Ακρογιάλι τηλ. 22960 32285 κ. Δημακοπούλου Σαπφώ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button