Υποχρεωτικές οι συνδέσεις στο Δίκτυο της Γενικής Αποχέτευσης

Είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες των Μεγάρων ότι στην πόλη μας κατασκευάστηκε το δίκτυο της γενικής Αποχέτευσης των λυμάτων και η πολιτεία διέθεσε γι’ αυτό το έργο πολλά χρήματα.

 

Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους τους κατοίκους  των Μεγάρων κι έχομε χρέος να κάνουμε ότι πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί απόλυτα η καθαριότητα και να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η ρύπανση και μόλυνση  της ευρύτερης περιοχής.

 

Η σύνδεση των κατοικιών και των καταστημάτων με το δίκτυο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΔΕΥΑΜ, και του Δήμου, είναι για όλους υποχρεωτική, ακόμη και για εκείνους,  που έχουν βόθρους για τα λύματα

 

Δυστυχώς όμως αρκετοί είναι οι συμπολίτες, που δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις με αποτέλεσμα τα λύματα μέσω των αγωγών όμβριων να καταλήγουν στη θάλασσα ή στο ρέμα της Έξω Βρύσης.

 

Η ΔΕΥΑΜ και ο Δήμος Μεγάρων παρακαλούν  τους πολίτες των Μεγάρων, που δεν έχουν κάνει ακόμα σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης, να το κάνουν μέχρι 30 Απριλίου 2015, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τους, καθώς και των συμπολιτών τους.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική ανταπόκριση μέχρι τότε, θα πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος και θα αναγκαστεί η Διοίκηση να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button