Ημερίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην Ελευσίνα

Ημερίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην Ελευσίνα

moustakas 2018

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, διοργάνωσε στην Ελευσίνα, ημερίδα με θέμα «Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών» στο πλαίσιο του έργου «NEWBRAIN-Notes Enhancing Waterway bridging Adriatic-Ionian Network», του προγράμματος Interreg-Adrion.

Σκοπός της ημερίδας η ανάδειξη της υφιστάμενης κατάστασης στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών καθώς και να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι πρακτικές και οι τάσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στις συνδυασμένες μεταφορές καθώς και οι προοπτικές δημιουργίας clusters.

Η καθοριστική σημασία των συνδυασμένων μεταφορών στην αποτελεσματική λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που συνθέτουν την Εθνική οικονομία πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτή και να τεθεί άμεσα εφαρμογή ενεργειών στήριξής τους.

Στο πλαίσιο της ημερίδας το Β.Ε.Π. πραγματοποίησε βράβευση, για την ουσιαστική προσφορά του στην έρευνα στον τομέα των μεταφορών και των logistics, του Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Δρ Ευάγγελο Σαμπράκο.

therealstory-gif-960×118

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.