Ημερίδα: Παρουσίαση αρχιτεκτονικών εργασιών με θέμα τα Μέγαρα

Ημερίδα: Παρουσίαση αρχιτεκτονικών εργασιών με θέμα τα Μέγαρα

moustakas 2018

Στο πλαίσιο του επιστημονικού συνεδρίου «Αττική σε κρίση», το τμήμα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) διοργάνωσε προσυνεδριακή επιστημονική ημερίδα στα Μέγαρα, σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαρέων και τα μέλη της Επιτροπής Οραματικού & Αναπτυξιακού Σχεδιασμού του Δήμου Μεγαρέων (ΕΠΟΑΣΜΕ).

Σκοπός της ημερίδας ήταν, η πόλη των Μεγάρων να συμμετάσχει ενεργά στις δράσεις του συνεδρίου που αφορούν την αποκεντρωμένη Αττική. Με αυτό τον τρόπο, θα «ακουστούν» τα προβλήματα αλλά κι οι προτάσεις αναβάθμισης της πόλεως μας στο συνέδριο και θα αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία στο αττικό πεδίο δράσης. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν αρχιτεκτονικές εργασίες από συμπολίτισσες που εκπόνησαν στα φοιτητικά τους χρόνια.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ: Ημερίδα: Ο ρόλος της Μεγαρίδας στην Αττική πριν και μετά την κρίση

Barelas_Boulangerie_2018

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.