«Ημέρα Εθελοντισμού» από τον ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τον «Ηρόδωρο»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιστρέφει και φέτος με την «Ημέρα Εθελοντισμού». Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον «Εθελοντισμό» με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

 

Την Κυριακή 29 Μαΐου, με βασικό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Εθελοντές», το κατάστημα των Μεγάρων θα συμμετάσχει στην «Ημέρα Εθελοντισμού».

 

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στα Μεγαρα και οι δομές (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ) του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων θα συγκεντρώσουν τις ημέρες 27/05 και 28/05 τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση 30 άπορων οικογενειών του Δήμου Μεγαρέων που έχουν καταγραφεί από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

 

Τα είδη αυτά θα διανεμηθούν την Κυριακή 29 Μαΐου, μέσω των εθελοντών υπαλλήλων της ΑΒ Βασιλόπουλος και των υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων από το ΚΑΠΗ Μεγάρων.

 

Η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μια ενέργεια στην οποία έχουν πιστέψει, αγαπήσει και φέρνουν εις πέρας οι 12.700 άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος με την υποστήριξη φίλων, συγγενών, συνεργατών, προμηθευτών αλλά και πελατών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσα από τη συμμετοχή τους, θα ανακαλύψουν τη χαρά προσφοράς με δράσεις για τοπικούς φορείς ή ΜΚΟ της προτίμησής τους. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν την εμπλοκή τους στην όλη διαδικασία, προσφέροντας παράλληλα τη στήριξη σε φορείς που αναπτύσσονται σε τοπικό επίπεδο.

 

Επιπλέον, οι 6 δράσεις που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευτούν με 15.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων φορέων/οργανισμών.

 

Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του «Εθελοντισμού» η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας σε όλους εσάς ότι καλύτερο για όλους!

 

«Είμαστε Όλοι Εθελοντές» την Κυριακή 29 Μαΐου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button