Η “Onlight” Οικονομόπουλος σε νέο καλαίσθητο χώρο στα Μέγαρα

Η “Onlight” Οικονομόπουλος Ηλεκτρολογικό Υλικό & Φωτισμός, από τις 25 Ιανουαρίου 2021 μεταφέρθηκε και στεγάζεται σε νέο, ανανεωμένο και καλαίσθητο χώρο που σχεδίασε η Κατερίνα Μουστάκα, μία νέα αρχιτεκτόνισσα που μας έχει συστηθεί ήδη από άλλες δουλειές στην περιοχή. Το κατάστημα λειτουργεί στο 42ο χλμ της Π.Ε.Ο.Α.Κ. και Πανταζοπούλου στα Μέγαρα.

Η εταιρεία “Onlight” διαθέτει άρτια οργανωμένο και εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικό, ικανοποιώντας τόσο τις απαιτητικές ανάγκες του επαγγελματία ηλεκτρολόγου και την υλοποίηση του σχεδιασμού του επαγγελματία διακοσμητή και αρχιτέκτονα, όσο και τις υψηλότερες προσδοκίες του κάθε πελάτη ιδιώτη, που θέλει να φωτίσει σωστά τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της οικίας του.

Λύσεις φωτισμού και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που αφορούν στις τρέχουσες ανάγκες απαιτητικών δεδομένων όπως για παράδειγμα τα «έξυπνα σπίτια» ή και απλές προτάσεις – συμβουλές δίνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στην “Onlight”, καθημερινά από τις 7:30 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ με συνεχές ωράριο.

Προϊόντα από εταιρείες σε σχέση με τον φωτισμό κατ’ αποκλειστικότητα παρέχονται στους πελάτες μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος της “Onlight” και για οποιαδήποτε πληροφορία, έμπειρος πωλητής απαντάει σε κάθε σας απορία κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης στο τηλέφωνο 2296306000.

Στο κατάστημα της “Onlight” θα βρείτε μια πλούσια γκάμα προϊόντων γύρω από τον φωτισμό οικίας είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού χώρου, προϊόντα και είδη φωτισμού επαγγελματικού χώρου και λύσεις δημιουργίας φωτισμού από το μηδέν, ή λύσεις ανανέωσης και ανακαίνισης, καθώς και οτιδήποτε αφορά επαγγελματικό ηλεκτρολογικό υλικό και εξοπλισμό.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button