Ι. Μαρινάκης: Μηδενιστής με …σκονάκι ο Γρ. Σταμούλης στο debate

Εδώ και τρία χρόνια ο κ. Σταμούλης μηδενίζει το έργο της διοίκησης, παραπληροφορεί και πετάει λάσπη στο Δήμαρχο, τη διοίκηση και πλήττει τα συμφέροντα του δήμου με την εμμονή του στο θέμα των Ρομά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Σταμούλης έχει «κολλήσει» στον Αύγουστο του 2013 και στην αλληλογραφία του Δημάρχου με τον κ. Καλογερόπουλο όπου μιλάνε για το θέμα των Ρομά Μεγάρων και πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη Ρομά Χαλανδρίου (θυμίζουμε ότι με αφορμή το ανύπαρκτο θέμα των Ρομά παραιτήθηκαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης). Ο κ. Σταμούλης και οι «σύμβουλοί» του αγνοούν επιδεικτικά ότι έχει συμβεί από εκεί και πέρα, για να δικαιολογήσουν τη στάση τους. Δεν τους ενδιαφέρει το θέμα των Ρομά. Δεν ασχολούνται με την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ και το εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ οποιαδήποτε κατασκευή στο Κανδήλι και ακυρώνουν την παράνομη απόφαση Καλογερόπουλου.

Ο «ανεξάρτητος» κ. Σταμούλης ποτέ δεν διέψευσε δημοσιεύματα που τον έδειχναν να εκλιπαρεί για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Κατηγορούσε τα κόμματα, μιλούσε με μένος ενάντια στη ΝΔ και τα ξέχασε όλα μόνο όταν κάποια στελέχη της ΝΔ τον στήριξαν γιατί ο Δήμαρχος δεν τους έκανε τα χατίρια. Πριν ήταν λάβρος εναντίον της ΝΔ και του μνημονίου, όπως έλεγε στην εφημερίδα «Αιχμή» (31-01-2014)  «Κύρια αιτία του κακού είναι η μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης συνεπικουρούμενη από τα «παιδιά» της στην τοπική αυτοδιοίκηση». Τώρα που κάποια από αυτά τα κομματικά «παιδιά» τον στηρίζουν, τα κόμματα ξαφνικά έγιναν πυλώνας της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σταμούλης δεν απάντησε σε καμία ερώτηση γιατί οι όψιμοι υποστηρικτές του δεν ενδιαφέρονται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν τον δήμο.  Μας εξέπληξε όλους όταν ο απόλυτος αρνητής του έργου της διοίκησης αναγκάσθηκε να παραδεχθεί ότι δεν θα κάνει προσλήψεις, παραδέχθηκε επιτέλους μετά από τρία χρόνια ότι γίνονται έργα στο δήμο, αναγνώρισε το σημαντικό έργο της διοίκησης στην Κοινωνική Πολιτική.

Ο κ. Σταμούλης φόρεσε το προσωπείο του συγκαταβατικού που κάποιοι επέλεξαν για το debate, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν οι ερωτήσεις να γίνονται συγκεκριμένες και τότε ξεκίνησαν οι σημαντικές αποκαλύψεις.

Αρχικά αποκαλύφθηκε η αδυναμία του.

Δεν μπόρεσε να κοστολογήσει όχι το συνολικό πρόγραμμα, αλλά ούτε το πρόγραμμα που αφορά στο περιβάλλον. Στην ερώτηση για το κόστος του προγράμματος είπε: «Δεν εξαντλείται το πρόγραμμα στα πέντε χρόνια…» δηλαδή κ. Σταμούλη παρουσιάζετε «πρόγραμμα» και μας δηλώνετε ότι θα το ολοκληρώσετε κάποια στιγμή στο μέλλον; Σε ποια ακριβώς στιγμή στο μέλλον σε πέντε χρόνια; Σε δέκα; Σε πόσα χρόνια;

Δεν γνώριζε τα νέα οργανογράμματα του δήμου, δεν κατέθεσε καμία συγκεκριμένη πρόταση σε κανένα από τα ζητήματα που τέθηκαν. Τόνισε ότι έχει κάνει 42 προτάσεις αλλά τη μόνη που θυμήθηκε να περιγράψει ήταν η «ανταλλαγή συσκευών» (μάλλον ηλεκτρικών) ανάμεσα σε πολίτες.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν υποστήριξε ότι η διοίκηση έριξε τα ποσοστά της κατά 24 ποσοστιαίες μονάδες. Ο κ. Σταμούλης δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας η διοίκηση Μαρινάκη μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών,  όχι απλά διατήρησε τα ποσοστά της αλλά τα αύξησε σε απόλυτο αριθμό και κατά 2,5% σε σχέση με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών το 2010.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως ήταν η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο κ. Σταμούλης δεν λειτουργεί πια μόνος.

Έγινε φανερό ότι μία ομάδα ανθρώπων, που απέτυχε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της, ξεπούλησε ιδεολογίες, φιλίες και αξιοπρέπεια, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μία τίμια εκλογική βάση, προσπαθεί να την ποδηγετήσει και επιχειρεί (μάταια) να επιστρέψει στην εξουσία όχι για να προσφέρει αλλά για να εκδικηθεί.

Δεν ενδιαφέρεται για το δήμο αλλά μόνο για την εξουσία.

Τα σκονάκια που σας έδωσαν να απαγγείλετε πρόδωσαν όχι μόνο την αδυναμία σας αλλά κυρίως τις προθέσεις αυτών που θεωρούν ότι σας χρησιμοποιούν ως βιτρίνα, για να αναλάβουν την επόμενη ημέρα τις τύχες του δήμου και των πολιτών.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να σας βυθίσουν ακόμη περισσότερο στην μιζέρια και την θλιβερή μαύρη προπαγάνδα, τις απίστευτες συκοφαντίες που δεν περιορίζονται πλέον στο διαδίκτυο.

Οι πολίτες κ. Σταμούλη και κύριοι που θεωρείτε ότι με την ισοπέδωση και τα ψεύδη θα κερδίσετε την εξουσία για να σωθείτε, δεν τρώνε κουτόχορτο. Αναγνωρίζουν το ψέμα, τη νευρικότητα και το άγχος κάποιων να κερδίσουν καρέκλες και την Κυριακή θα σας δώσουν την απάντηση που αρμόζει στους συκοφάντες.

Οι πολίτες είχαν την δυνατότητα να σας παρακολουθήσουν και διαπίστωσαν το οργανωμένο σχέδιο κάποιων να σας τοποθετήσει μπροστά, θεωρώντας σας εύκολα διαχειρίσιμο, προκειμένου να κάνει τα παιχνίδια της εις βάρος των πολιτών.

Οι πολίτες κατάλαβαν και θα απαντήσουν την Κυριακή!

Καληνύχτα κ. Σταμούλη

Καληνύχτα κύριοι που θεωρείτε ότι θα αλώσετε το δήμο και τις πόλεις μας.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button