Ι. Μαρινάκης για debate: Ο κ. Σταμούλης ματαίωσε το debate για να μιλήσει στο Extra3

Ο κ. Σταμούλης, συνεχίζει να κρύβεται από το λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και αποφεύγει με κάθε τρόπο τον διάλογο. Σε μία πράξη απίστευτης υποτίμησης της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, ματαίωσε τον διάλογο ανάμεσα στους υποψηφίους για να συμμετάσχει σε μία συζήτηση στο κανάλι Extra3.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Σταμούλης αποφεύγει τον διάλογο.

Στις διαπραγματεύσεις για την διεξαγωγή του προεκλογικού debate ο  κ. Σταμούλης έθεσε προσχώματα και τορπίλισε τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο προεκλογικός διάλογος ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους.

Αμέσως μετά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής, προτάθηκε η διεξαγωγή debate ανάμεσα στους δύο υποψήφιους Δημάρχους που πέρασαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο κ. Μαρινάκης αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση για την διεξαγωγή του διαλόγου τη Δευτέρα 19 Μαΐου. Ο κ. Σταμούλης απέρριψε την πρόταση γιατί όπως είπε, είχε υποχρεώσεις.

Στη συνέχεια των συζητήσεων προτάθηκε από τους εκπροσώπους των εφημερίδων να διεξαχθεί το debate την Τρίτη (20-05), προκειμένου να προλάβουν οι τοπικές εφημερίδες να συμπεριλάβουν στην ύλη τους, τα συμπεράσματα και τις εκτιμήσεις τους από τη συζήτηση. Ο κ. Σταμούλης αρνήθηκε γιατί όπως είπε είχε υποχρεώσεις.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την Τρίτη (20-05) το βράδυ, ο κ. Σταμούλης, προτίμησε να συμμετάσχει σε συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3, έθεσε πιο ψηλά στις προτεραιότητές του ένα κανάλι εκτός περιοχής και αγνόησε επιδεικτικά τον Τοπικό Τύπο, τους πολίτες και την κοινή γνώμη του Δήμου μας.

Ο κ. Μαρινάκης αποδέχθηκε και τη νέα πρόταση και το debate ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, έχει ορισθεί για την Τετάρτη (21-05) στις 9.30 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το megara.tv.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Σταμούλης θα σεβαστεί τη δημοκρατία, τους πολίτες και θα εμφανιστεί για να πάρει μέρος στο διάλογο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button