Η ΚοινΣΕΠ Χαρταετοί στη 13η Μεγάρων Γη

Με το σύνθημα «για να πάνε όλα τα παιδιά με χαμόγελο στο σχολείο…» η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Χαρταετοί» συμμετέχει στην έκθεση 13η Μεγάρων Γη. Αναλυτικά αναφέρει με ανακοίνωσή της:

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει «το πρώτο κουδούνι» σάς καλούμε να συμμετέχετε στη δράση της ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΚοινΣΕπ για τη συλλογή σχολικών ειδών τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά του Δήμου
μας, που τα έχουν πραγματικά ανάγκη!

Συγκεντρώνουμε: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, χάρακες, πινέλα, μαρκαδόρους, γόμες, ξύστρες, τέμπερες, μολύβια, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, κ.ά.

Παρακαλούμε τα είδη που θα προσφερθούν καινούρια ή μεταχειρισμένα, να είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν, όπως αξίζει σε κάθε παιδί!

Αν γνωρίζετε παιδιά και οικογένειες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη για σχολικά που θα χαρούν να αποκτήσουν κάποια από τα είδη που θα συγκεντρωθούν σε αυτή την όμορφη δράση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ομάδα της ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΚοινΣΕπ.

Όλες οι επικοινωνίες θα γίνουν με διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 02/09/22 έως και Δευτέρα 05/09/22 στο περίπτερό μας στην έκθεση 13η ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ στο άλσος Θεόγνιδος Μεγάρων (Πευκάκια).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι συμπολίτες μας, με επιχειρηματική δράση στον Δήμο μας, οι οποίοι πάντα διακρίνονται για την ευαισθησία τους στα κοινωφελή θέματα, εμπλουτίζουν την δράση μας με υπέροχα δώρα καρδιάς, τα οποία θα κληρωθούν με λαχειοφόρο αγορά, ως ανταπόδοση σε όλους εσάς για την υποστήριξη σας!

Τα δώρα της κλήρωσης προσφέρουν:

– Το Κέντρο Ξένων γλωσσών Σταυρούλα Διαμαντοπούλου στη Νέα Πέραμο:
1ο δώρο – Για ένα τυχερό παιδί έκπτωση 50% στα δίδακτρα οποιουδήποτε επιπέδου για όλη τη χρονιά
2ο δώρο – Για ένα τυχερό παιδί ΔΩΡΟ τα βιβλία της φετινής χρονιάς

– Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Σύμπλεγμα/Νίκος Μπεθάνης στα Μέγαρα:
3 υπέροχα σχολικά σακίδια της εταιρίας Must σε μοναδικά χρώματα και σχέδια για 3 τυχερά παιδιά
Τα σακίδια είναι unisex και θα κατάλληλα για μαθητές/-τριες Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου

– Το Αερόστατο παιδικά υποδήματα & ενδύματα/Χριστίνα Κρητικού στα Μέγαρα:
4 υπέροχες παιδικές φόρμες για 4 τυχερά παιδιά, 2 αγόρια & 2 κορίτσια, για να είσαι πάντα στην μόδα! (η επιλογή στα νούμερα θα γίνει από τους νικητές στο κατάστημα)

– Το Καρνάγιο Coffee Dinner n Drinks στην Νέα Πέραμο:
Γεύμα για 1 τυχερό παιδί και 2 ακόμα φίλους του (παρέα 3 παιδιών!) με σούπερ “κλαμπάρες” και αναψυκτικά για να ξεκινήσει το σχολείο με γέλια και καλή διάθεση!

– Το Φαρμακείο Ασημόπουλος Δημήτρης στη Νέα Πέραμο: Παιδικές βιταμίνες για 1 τυχερό παιδί με υπέροχη γεύση για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

– Η ομάδα μας ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΚοινΣΕπ:
Πρωτότυπο σεμινάριο ζωγραφικής με χρηστικά υλικά καθημερινής χρήσης για 4 τυχερά παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

Η αξία στην ζωή είναι να μοιράζεσαι ό,τι έχεις στην καρδιά!

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη υποστήριξη και την αγάπη σας! Να έχετε υγεία και κάθε καλό στην ζωή και στο σπιτικό σας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας
ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΚΟΙΝΣΕΠ: 698 835 0169

Παρόμοια άρθρα

Back to top button