«Η γειτονιά μας» – Πρεμιέρα στις 7/04 από τη Θεατρική Ομάδα Κινέτας

«Μία σπουδαία δράση έρχεται να ταράξει τα νερά στα «πολιτιστικά» της Κινέτας τις επόμενες ημέρες», όπως επισημαίνει δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων και της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων, το οποίο στη συνέχεια αναφέρει:

Η νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα Κινέτας με τη στήριξη του Δήμου Μεγαρέων και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαρέων ανεβάζει το έργο του Γιάννη Φαρσαρή “Η Γειτονιά μας” βασισμένη στα 3 μονόπρακτά του και θα πραγματοποιήσει για το θεατρόφιλο κοινό της Κινέτας δύο παραστάσεις: Πρεμιέρα – Παρασκευή 7 Απριλίου στις 20:30 και Σάββατο 8 Απριλίου στις 20:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, στο Δημοτικό κτίριο της Κινέτας (58ο χλμ (Π.Ε.Ο.Α.Κ) – Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου Τ.Κ 19 100). Είσοδος ελεύθερη.

Το έργο αυτό, διακωμωδεί καταστάσεις σε τρία ωραία μονόπρακτα, σε σκηνοθεσία του Τάσου Πανταζή, ο οποίος έχει και τη μουσική επένδυση, ενώ τα σκηνικά είναι του Σταμάτη Κούρσου.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρία Τσιφτσή, Μελίνα Ρούμελη, Νίκος Τρουλλινός, Γιάννης Πασιόπουλος, Ζωή Ταχματζίδου, Χρήστος Πανάγος, Αντώνης Μάργαρης, Πόλυ Πηγάνη, Αναστασία Στρατιδάκη, Αγγελική Χαμπεσή και Λίτσα Τερζή.

Η «θεατρική Ομάδα Κινέτας», ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων, θα παρουσιάσει αυτό το έργο, σε ανοικτό χώρο των Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, με την ευκαιρία της δημιουργίας της “Θεατρικής Ομάδας Κινέτας” και την πρεμιέρα του έργου “η γειτονιά μας” δήλωσε:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου και τεράστια η ικανοποίηση για την δουλειά που γίνεται τελευταία στα πολιτιστικά της Κινέτας στην Κοινότητα της οποίας η Διοίκηση του Δήμου δίδει ιδιαίτερη προσοχή και αληθινά έχω εντυπωσιαστεί τόσο από την νεοσύστατη θεατρική Ομάδα αλλά και από την Χορωδία, και από το τμήμα εικαστικών δραστηριοτήτων και από την δράση για την ψυχολογική στήριξη ατόμων και ομάδων.

Για την πλούσια αυτή πολιτιστική δράση και το τεράστιο έργο που συντελείται τελευταία στην Κινέτα, θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου την Διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και τον Πρόεδρο και Αντιδήμαρχο αρμόδιο για τα Πολιτιστικά του Δήμου Γιάννη Καλλιπόζη, την Διοίκηση του ΗΡΟΔΩΡΟΥ και τον Πρόεδρο Σπύρο Τσιούνη για την υποστήριξη όλων των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην Κινέτα, τον καλό μου φίλο και επι χρόνια συνεργάτη Τάσο Πανταζή για τις σκηνοθετικές του και όχι μόνον δημιουργίες, την γνωστή και καταξιωμένη Μαέστρο μας Μαριλία Ηλία, για το νέο τμήμα της Χορωδίας Κινέτας, την Φούλη Λιάσκου – Κοροπούλη, για την ενασχόλησή της με τα εικαστικά και την αγαπητή συνεργάτιδα Ασπασία Μπακαούκα, για την δράση “Μαζί κουβεντιάζουμε, μαζί συζητάμε”.

Εύχομαι σε όλους να έχουν δύναμη και υγεία να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια για την πολιτιστική αναβάθμιση της Κινέτας με την υπόσχεση και προσωπική δέσμευση ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο αυτές τις δράσεις. Και τώρα και στο μέλλον.
Τελειώνοντας ενόψει της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης “η γειτονιά μας” το Σάββατο 8 Απριλίου, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές και θα είμαστε όλοι εκεί να τους χειροκροτήσουμε».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button