Γυμναστικός – Φάρος Κερατσινίου στις 13/01 – Δ. Τζαναβάρας: «Καλώ τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων να έρθει στο γήπεδο»

Αγώνα ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας δίνει η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 21:00, στο κλειστό «Αλέκος Σάλτας», σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτριος Τζαναβάρας, επικοινώνησε με το MegaraTV και στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, έχοντας σκοπό να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων για τον αγώνα και να τον προσκαλέσει στο γήπεδο, τόσο για να ενισχύσει την ομάδα του Γυμναστικού, όσο και για να διαπιστώσει από κοντά το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο, δήλωσε τα εξής:

«Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους Μεγαρείς. Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι δημόσια στο φίλαθλο κοινό των Μεγάρων – και όχι μόνο – ύστερα από τη μεγάλης σημασίας εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 2/10/2022 όπου εκεί παρουσιάσαμε τα πλάνα και τους στόχους της νέας μας ομάδας, θέλοντας να τονίσω δύο σημεία.

Πρώτον, να ενημερώσω άπαντες ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος και το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης έχει γυρίσει σελίδα στην ιστορία του και κινείται αυτήν τη στιγμή σε πορεία αντίστοιχη με αυτήν ομάδων υψηλού επιπέδου, ανάλογη των εθνικών κατηγοριών. Διαθέτει παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που έχουν συνειδητοποιήσει τους στόχους της ομάδας και δίνουν όλο τους το είναι σε κάθε αγώνα με σκοπό να φθάσει ο Γυμναστικός όσο το δυνατόν υψηλότερα. Γνωρίζω καλά πως αυτό μπορεί κάποτε να φάνταζε παραμύθι μα σήμερα είναι η απτή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα για την οποία εργάζονται σε καθημερινή βάση Διοίκηση, προπονήτρια (κ. Δημοπούλου) και παίκτες.

Και δεύτερον – και με αφορμή όλα τα προαναφερθέντα – θέλω να προσκαλέσω όλον τον κόσμο να παραβρεθεί στον αγώνα της Παρασκευής με τον Φάρο Κερατσινίου στις 21:00 στο «Αλέκος Σάλτας» για να δει από κοντά την πραγματική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος και να θαυμάσουμε όλοι μαζί ανωτέρας ποιότητας μπάσκετ.

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία στο μέσο σας κάνοντας το παρακάτω σχόλιο. Είναι καιρός να επισημάνω ότι αν κάποιοι, κάποτε, που ενδεχομένως και μέχρι και σήμερα θεωρούν τον Σύλλογο – και ειδικά την ανδρική ομάδα μπάσκετ – τον φτωχό συγγενή της παρέας που όλες οι πόρτες ήταν κλειστές γι’ αυτόν, τους γνωστοποιώ ότι τα πράγματα και οι καιροί έχουν αλλάξει. Γι’ αυτό δεν μένει παρά να τους καλέσω και αυτούς στην εξέδρα του κλειστού γηπέδου για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα όσα αναφέρω και κυρίως να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη μας ομάδα που σε λίγους μήνες θα στεφθεί πρωταθλήτρια».

Πρόκληση στον κόσμο για να μεταβεί στο γήπεδο την Παρασκευή απηύθυνε και η προπονήτρια κ. Ε. Δημοπούλου η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε και χρειαζόμαστε τον κόσμο και τους φιλάθλους στο πλευρό της ομάδας, τόσο για να την ενισχύσουν όσο και για να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται με σκληρή και πειθαρχημένη προσπάθεια και εργασία απ’ όλους».

«Δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις και κυρίως σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, εμείς προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα, με σκοπό την άνοδο και την καλύτερη δυνατή πορεία της στο μέλλον» δήλωσαν οι παίκτες του Γυμναστικού Γ. Λυτόπουλος και Κ. Μαρκάκης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button