Γρηγόρης Σταμούλης: ‘Τι γίνεται με την αμαρτωλή ΔΕΥΑΜ’

Πολλά ερωτηματικά εξακολουθούν να πλανώνται, όσον αφορά στην ΔΕΥΑΜ, διότι, ενώ η Κυβέρνηση έκανε στον Δήμο ένα τεράστιο δώρο πληρώνοντας όλα τα χρέη της ΔΕΥΑΜ προς την ΕΥΔΑΠ ( όπως εξάλλου έκανε και για όλους τους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα, που είχαν χρέη προς την ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να την πωλήσει “καθαρή” στους ιδιώτες), δεν φαίνεται ακόμα, να γίνονται ενέργειες, που να δείχνουν, ότι οδηγούν την επιχείρηση στην εκκαθάριση και στο κλείσιμο, όπως είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαρινάκης την διατηρεί και επομένως εξακολουθεί να την χρεώνει, για να κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις (εκλογές πλησιάζουν) και ποιός ξέρει τι άλλες δαπάνες για ψηφοθηρικούς βεβαίως λόγους, αλλά τελικά τον “λογαριασμό”, δηλαδή τα χρέη της ΔΕΥΑΜ, που συσσωρεύονται και αυξάνουν διαρκώς, θα τα πληρώσει άμεσα ο Μεγαρικός και Νεοπεραμιώτικος λαός. Οπως βεβαίως πλήρωσε έμμεσα και τα προηγούμενα χρέη, αφού τα χρήματα, που έδωσε η Κυβέρνηση, για να ξεχρεώσει την ΔΕΥΑΜ των φορολογουμένων πολιτών ήσαν.

Δηλαδή σπαταλούν οι διοικήσεις τα χρήματα και τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες.

Για τους παραπάνω λόγους απεστάλησαν τα παρακάτω ερωτήματα προς τον εκκαθαριστή της επιχείρησης, για να προσδιοριστούν οι παραπέρα ενέργειές μας.

Σταμούλης Γρηγόρης                                        ΠΡΟΣ: Εκκαθαριστή ΔΕΥΑΜ

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής «ΕΝΩΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σιθνίδων 72 – Μέγαρα 19100

Τηλ : 6932393981 – fax : 22960 22140

e- mail: [email protected]                                       ΜΕΓΑΡΑ, 10 Μαρτίου 2014

ΘΕΜΑ: Χορήγηση Στοιχείων από ΔΕΥΑΜ

1.            Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε τα παρακάτω στοιχεία.

α. Αντίγραφα όλων των συμβάσεων, που έχουν υπογραφεί σχετικά με την μεταφορά της λυματολάσπης του σταθμού επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικού καθαρισμού).

β. Το συνολικό, ανά έτος, βάρος της λυματολάσπης, που μεταφέρθηκε κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 με τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά, που δαπανήθηκαν.

γ. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων, που έγινε επί των ημερών της διοικήσεώς σας.

δ. Το ετήσιο ποσό της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΜ.

ε. Το ετήσιο ποσό εσόδων της επιχείρησης κατά τα έτη 2011, 2012, 2013.

στ. Τα ποσά που έχουν πληρωθεί στην ΕΥΔΑΠ από 2011 μέχρι σήμερα.

ζ. Πότε προσελήφθη ο κ. Δίπλαρος, ποίες οι μηνιαίες απολαβές του, ποία τα καθήκοντά του και σε ποίες θέσεις απασχολήθηκε.

2.  Επίσης παρακαλώ όπως με ενημερώσετε, ποίες είναι οι ενέργειές σας, που έχουν σχέση με την εκκαθάριση και το κλείσιμο της επιχείρησης, που είναι και ο σκοπός της προσλήψεώς σας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button