Γιορτή λήξης Ακαδημιών του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, παιχνίδι διακρίσεις και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της. Το κλείσιμό της σηματοδοτήθηκε από την καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο IL MONDO (πρώην Σαρωνίς) στην παραλία Βαρέας.

“Αγαπητοί φίλοι, αθλητές και γονείς της μεγάλης οικογένειας του Βύζαντα.

Άλλη μια χρονιά στέφτηκε με επιτυχίες για όλα τα τμήματα των ακαδημιών του ιστορικού μας συλλόγου, επιτυχίες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές

Οι ακαδημίες του Βύζαντα, πέρα τον λειτουργικό και κύριο σκοπό τους, ο οποίος είναι η άξια εκπροσώπηση του συλλόγου σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα των πρωταθλημάτων που συμμετέχει, έχει επίσης ένα πολύ δύσκολο και εξίσου κύριο έργο: την διαπαιδαγώγηση και την σωστή διαμόρφωση –σωματική και ψυχολογική- των αθλητών μας.

Για τον σύλλογο μας τα κύπελλα και τα έπαθλα ασφαλώς και είναι η επιβράβευση της σωστής δουλειάς όλων αυτών που εργάζονται καθημερινά για τον ιστορικό Βύζαντα Μεγάρων, όμως αυτά τα έπαθλα δεν είναι και ο μοναδικός μας στόχος.

Ένα μεγάλο κομμάτι στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βάση και προσοχή, είναι κάθε μέρα οι αθλητές μας να επιστρέφουν στις οικογένειες τους- τις οποίες και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει- σωστότεροι άνθρωποι.

Οι ακαδημίες του Βύζαντα Μεγάρων , μέσω του αθλητισμού- κτίζουν τις βάσεις για την σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη των αθλητών της, βασιζόμενοι στην διάδοση της ομαδικότητας, την επίτευξη στόχων, τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, την εργατικότητα, και το ήθος.

Αγωνιστικά στην χρονιά που πέρασε, ο σύλλογος μας έπαιξε εκατοντάδες παιχνίδια. Κέρδισε τα περισσότερα από αυτά φέρνοντας και τέσσερα σημαντικά τρόπαια, έχασε κάποια από αυτά –μαθαίνοντας όμως μέσα από αυτές τις ήττες-, έφερε σε επαφή τους αθλητές με αντιπάλους πολλών και διαφόρων ομάδων, ταξιδέψε σε κοντινές και μακρινές αποστάσεις.

Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, μάθαμε από τα λάθη μας και επιβραβευτήκαμε-μέσα από την χαρά και τα χαμόγελα των αθλητών μας- από τις σωστές μας κινήσεις. Του χρόνου, με όλα αυτά τα παιδιά των τμημάτων μας αλλά και πολλά ακόμα που θα ενταχθούν σε αυτή την μεγάλη και ιστορική οικογένεια που λέγετε Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων, θα είμαστε καλύτεροι, πιστοί στις αρχές και τα ιδεώδη του συλλόγου, συμπορευτές με τις οικογένειες των παιδιών και παθιασμένοι για την άξια εκπροσώπηση του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο”.

ΠΑΝΤΑ ΒΥΖΑΣ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button