Ένα χρόνο στο NBA για τον Γιώργο Παπαγιάννη

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχτηκε στο Νο 13 από τους Sacramento Kings, στο draft 2016 του NBA!

Ο Μεγαρίτης αθλητής έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα αγωνιζόμενος στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, καθώς επιλέχθηκε στο No 13 της διαδικασίας του draft, η οποία είναι η υψηλότερη επιλογή για Έλληνα αθλητή.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα του, οι Sacramendo Kings και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, ετοίμασαν δύο video με τα κατορθώματα του παίκτη στον μαγικό κόσμο του NBA.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα βίντεο, ο Γιώργος Παπαγιάννης θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram. Ο νεαρός άσος γράφει χαρακτηριστικά:
«Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή για τα οποία ονειρεύεσαι πάντα. Ο χρόνος περνά και αυτά δεν είναι πλέον όνειρα. Γίνονται πραγματικότητα. Οπότε εσύ, ναι εσύ, αν είδες το βίντεο μου, σημαίνει πως έχεις το δικό σου όνειρο. Μην το αφήσεις, δούλεψε όπως δούλεψα εγώ και όπως κάνω ακόμα. Έτσι, μία μέρα θα μπορείς να πεις στον εαυτό σου πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button