Γ. Στρατούρης: «Η επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών γεννά ερωτήματα»

Ακολουθεί η επιστολή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Στρατούρη, σχετικά με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος στο Δημαρχείο Μεγαρέων την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Φίλες και φίλοι!
Με αίσθημα ευθύνης έναντι της εντολής σας και με αυξημένη αντίληψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή σας ενημερώνω άμεσα πως την Τρίτη 1/10 περί ώρας 09:00 επισκέφθηκε τον Δήμο μας ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος όπου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη. Μια επίσκεψη που την δεδομένη στιγμή (Μόρια Λέσβου) και με τον τρόπο που έγινε (κανείς δημοσιογράφος η «άλλος» ενημερωμένος) γεννά πάμπολλα ερωτήματα και δημιουργεί υποψίες για κρυφή ατζέντα συζητήσεων με σκοπό την δημιουργία στον Δήμο μας Κέντρου Μεταναστών.
Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά της συνοριογραμμής μας αναγκάζει την Κυβέρνηση να αναζητά «Εύκολους Δήμους» προκειμένου να μεταφέρει μεγάλο αριθμό μεταναστών.
Η ειδησιογραφία των ημερών φέρει τον εν λόγω Υφυπουργό να εντέλει μεταφορά μεταναστών από τη Σύμη και να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λέσβου για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και ιδιαίτερα στα Μόρια.
Και καθώς είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει δελτίο τύπου του Δήμου με βαρύγδουπες δηλώσεις περί συνεργασίας και άλλα αόριστα.
Κλείνω με μια παραίνεση «Φοβού πάσα λάγνα υπόσχεση ως κάλεσμα σφαγής».

Γεώργιος Σωτ. Στρατούρης
Αξιωματικός Π.Ν εα
Δημοτικός Σύμβουλος Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button