Γ. Μάνταλος: «Νιώθω πικρία που οι φορείς δεν αντεπεξέρχονται σε αυτό που προσφέρουμε εμείς για την περιοχή» [βίντεο]

Δηλώσεις του Γιώργου Μάνταλου που αναρτήθηκαν τόσο από την Elite League, όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος για την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, δεν είχαν να κάνουν μόνο με την ανάλυση του αγώνα, αλλά περιείχαν και μήνυμα προς τους φορείς, όπου ο coach της Μεγαρίδας δήλωσε πικραμένος καθώς αυτοί δεν αντεπεξέρχονται σε αυτό που προσφέρει η ΝΕΜ στη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την λίγες μέρες πριν, (Πέμπτη 1/11), ο Γιώργος Μάνταλος είχε «ρίξει τις βολές» του σε αποκλειστική του δήλωση στο megaratv.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η θέση του Πανερυθραϊκού αξίζει κάθε σεβασμό και προβληματισμό από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σκληροί για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Ως σύλλογος έχουμε ωριμάσει και μεγαλώσει, είναι μεγάλη ευκαιρία να μας δουν οι φίλαθλοί μας σε όλη την Ελλάδα. Το γεγονός ότι το επόμενο παιχνίδι είναι τηλεοπτικό δείχνει πως η ομάδα κάτι καλό κάνει.

Θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι οι υπόλοιπες ομάδες της Elite League έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους φορείς, πολλές δε απ΄αυτές είναι αποκλειστικά αυτοχρηματοδοτούμενες ή συντηρούμενες απ’ αυτούς.
Εμείς εκτός από τον Δήμο Μεγαρέων ο οποίος είναι στο πλευρό μας, δεν έχουμε καμία άλλη βοήθεια και αναγκαζόμαστε να βρίσκουμε τους πόρους μόνοι μας και αυτό είναι ένα γεγονός που με κάνει να εκφράζω πικρία.

Συμπαρίσταται όλη η πόλη και οι επιχειρηματίες, οι ιδιώτες, όμως οι φορείς δεν ανταπεξέρχονται σε αυτό που προσφέρουμε εμείς για την περιοχή, στην αναγνωσιμότητα, στην εξωστρέφεια και αυτό αρχικά με έχει κάνει να αισθάνομαι μεγάλη πικρία και ακολούθως θα το δούμε και λίγο πιο συγκεκριμένα».

Η 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με την αναμέτρηση της Μεγαρίδας με τον Πανερυθραϊκό, η οποία θα μεταδοθεί σε όλη την Ελλάδα από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ΕΟΚ και το κανάλι της στο YouTube.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button