Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων του Βύζα και του Παναθηναϊκού

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού “Ηρόδωρος”, σας προσκαλούν την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 18:30 στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών για να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και του Βύζαντα Μεγάρων.

 

Ο αγώνας αυτός θα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Οι φίλαθλοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Δομάζος,  ο Τότης Φυλακούρης, ο Ρότσα, ο Γονιός, ο Μαραγκός, ο τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Κώστας Μπατσινίλας και άλλοι, ο  συμπολίτης μας διεθνής ποδοσφαιριστής του Βύζαντος και του Παναθηναϊκού Σάκης Κουβάς, ο Γιάννης Σαμαράς, ο Τάσος Εμμανουήλ, ο Τάσος Κόμπουλης, ο Γιάννης ο Ζαγρής,  ο Ιερόθεος Κορόγιαννης, ο Λευτέρης ο Κεφαλόπουλος, ο Τζίμης ο Βαρελάς, ο Νίκος ο Κυριακόπουλος και από τους νεώτερους ο Θωμάς Μωραϊτης, ο Θάκης Μαργέτης, ο Σταύρος Φωτίου, ο Θόδωρος Καλαϊτζής, ο Ανδρέας Μαυροειδής, ο Κώστας Προίσκος, ο Μάκης  Πανταζής, ο Νίκος Λάγιος, ο Νίκος Δασκαλάκης, ο Γιάννης Διπλάρας, ο Νίκος χαλάς, ο Νίκος Μπουκάρας, ο Στέφανος ο Ζωγράφος και πολλοί άλλοι που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις φανέλες του Παναθηναϊκού  και του Βύζαντος.

 

Χορηγός της εκδήλωσης αυτής είναι ο συμπολίτης μας γνωστός επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών ειδών εστίασης και διασκέδασης  Μεγάρων,      κ. Γιάννης Μουρτζούκος, που μετά τον αγώνα θα προσφέρει δωρεάν το δείπνο στην αίθουσα “Ιφινόη” του συγκροτήματος “Le Mirage” στην Βαρέα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button