Έξαρση διαρρήξεων στην περιοχή του Πευκενέα Μεγάρων

Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται όλο και περισσότερες διαρρήξεις στην περιοχή του Πευκενέα Μεγάρων.

Το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης, φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι και «χτυπούν» στα σπίτια της περιοχής, με τους κατοίκους να έχουν αγανακτήσει και να καλούν τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκενέας σε έκτακτη γενική συνέλευση για να λάβουν μέτρα για τα αυξημένα κρούσματα κλοπών.

 

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός-Αθλητικός- Σύλλογος Πευκενέα Μεγάρων

 

Οι κλοπές στον Πευκενέα συνεχίζονται. Για τρεις μήνες κάθε βδομάδα ανοίγονται μέρα μεσημέρι 5-10 σπίτια από γνωστούς σεσημασμένους «Ρομά».

Η σύλληψη ενός δεν αποθάρρυνε τους υπόλοιπους δεδομένου ότι η δυνατότητα περιπολιών από την ασφάλεια Μεγάρων είναι περιορισμένη λόγω της έλλειψης οχημάτων.

Συσκέψεις του συλλόγου με την Αστυνομία, το δήμο, διαβήματα στην ΓΔΑ Δ. Αττικής δεν έχουν φέρει μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

 

Περιουσίες ρημάζονται χωρίς οι κάτοικοι να μπορούν να προστατευθούν από το κράτος ,αλλά έχουν αφεθεί να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την έξαρση των κλοπών με δικά τους μέσα.

 

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 10.30 σας καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση για να πάρουμε αποφάσεις για τα θέματα ασφαλείας της Περιοχής μας.

 

Είναι ανάγκη να δώσουμε το παρόν όχι μόνο τα παλαιά μέλη αλλά και όσοι θέλουν να εγγραφούν σαν νέα μέλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button