Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος στο δημαρχείο

Την περασμένη Παρασκευή 7 Νοεμβρίου  στις 11 το πρωί, ο νέος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη, στο Δημαρχείο της πόλης μας, συνοδευόμενος από τον νέο Πρωτοσύγγελο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Προκόπιο και τον νέο Αρχιερατικό Επίτροπο αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο Αλέξανδρο Κουργιαλή.

 

Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και παράλληλα έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το προσωπικό του Δήμου.

 

Ακολούθησε εγκάρδια συνομιλία  των δύο ανδρών στο γραφείο Δημάρχου, η οποία επικεντρώθηκε σε θέματα Κοινωνικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας.

 

Παραβρέθηκαν στην συνάντηση εκτός του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μιχάλαρος, η Αντιδήμαρχος αρμόδια για τα πολιτιστικά και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, Κα Βανέσα Μαυροειδή, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Ηλίας Μουσταϊρας και ο κ. Αγγελος Μαραζιώτης, άμισθος ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε Διοικητικά και οικονομικά θέματα.

 

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα κι ολοκληρώθηκε  με ξενάγηση του νέου Μητροπολίτη και της συνοδείας του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button