Εθελοντική ομάδα «Κούρος»: Δυστυχώς το κακό έγινε

Ο «Κούρος», μια ομάδα εθελοντών, πάντα παρούσα σε δύσκολες καταστάσεις, εκφράζει τα δυσάρεστα συναισθήματα, που όλοι νιώσαμε τις τελευταίες ημέρες, για τα πρόσφατα γεγονότα της πυρκαγιάς των Γερανείων, αλλά δηλώνει και την συνέχεια της υποστήριξής της σε όσους την έχουν ανάγκη.

«Δυστυχώς το κακό έγινε…
Πάνω από 21 χρόνια η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος προστατεύει τον δασικό πλούτο της περιοχής του δήμου Μεγαρέων.
Η Δευτέρα 23η Ιουλίου 2018 είναι μια απόφραδα ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στον καθένα που αγαπά τη φύση και τη βλέπει σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Μια ημέρα που άλλαξε την καθημερινότητα μας προς το χειρότερο. Χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους χάθηκαν και θα αργήσουν να αναδασωθούν. Κάποια στιγμή τα βουνά θα πρασινίσουν αλλά οι ανθρωπινες ζωές που χάθηκαν δεν επιστρέφουν πίσω.
Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ευτύχημα το ότι δεν υπήρχε ούτε ένας νεκρός στην φωτιά των Γερανείων γιατί οι ανθρώπινες απώλειες στην Ανατολική Αττική μετρούν το ίδιο και έχουν πληγώσει την ελληνική κοινωνία.
Εκφράζουμε θερμά συλληπητήρια στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την συμπαράσταση στους πληγέντες και φυσικά θα είμαστε και αυτό το δύσκολο από ότι φαίνεται, καλοκαίρι σε ετοιμότητα στο πλευρό των αρμοδίων αρχών που αποτελούν την Πολιτική Προστασία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button