Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία του Κούρου

Παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες για την εποχή καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία. Η ασταμάτητη βροχή δεν εμπόδισε τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό που σώζει ζωές.

Παράλληλα με τις αιμοληψίες έγινε ενημέρωση σε όσους το επιθυμούσαν για την προσφορά μυελού των οστών και πραγματοποιήθηκαν εγγραφές υποψήφιων δοτών.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος καθώς και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Η «Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος» παραμένει συνεπής στο έργο της με μοναδικό σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Είναι καθήκον όλων μας είτε μπορούμε να προσφέρουμε αίμα είτε όχι να διαδώσουμε την ιδέα της αιμοδοσίας με κάθε τρόπο. Όλες οι ενέργειες που έχουν αυτόν τον σκοπό είναι αξιέπαινες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους,
  • τη διευθύντρια κ. Κορακίδου και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων για τη φιλοξενία και τις παροχές,
  • την κ. Πολυκανδρίτη Τζούλη για την ενημέρωση που παρείχε για την προσφορά μυελού των οστών,
  • τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για τη συμμετοχή τους και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας,
  • και τέλος τα μέλη μας που προετοίμασαν με κέφι και συνέπεια τη δράση.

Με το σύνθημα «Η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία το προσεχές φθινόπωρο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button