Επίθεση Γρ. Σταμούλη στον Γ. Μαρινάκη ενόψει εκλογών

Διαβάσαμε προσεκτικά τον οχετό ύβρεων και ψεμάτων, που ο πανικόβλητος κ. Μαρινάκης έδωσε ως “απάντηση” στις αποκαλύψεις μας, με στοιχεία και έγγραφα υπογεγραμμένα από τον ίδιο, για την υπόθεση των Ρομά Χαλανδρίου, όχι μόνον μέσω του συνδυασμού του, αλλά και μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου!!!

Για τον κ. Μαρινάκη, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, τα ψέματα, οι πελατειακές σχέσεις, η αοριστολογία και η παραπληροφόρηση είναι μερικά από τα βασικά εργαλεία της δουλειάς ΤΟΥ, ως επαγγελματίας πολιτικός και πολιτικάντης, που είναι. Αλλά όλη αυτή η μαυρίλα και η λάσπη, χωρίς πραγματικά στοιχεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Είναι μόνον η τεκμηρίωση της ανεπάρκειας, της αλαζονείας και κυρίως του φόβου του κ. Μαρινάκη, για την συντριβή, που ήδη γνωρίζει πολύ καλά, ότι του επιφυλάσσει ο λαός των Μεγάρων και της Νέας Περάμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επειδή λοιπόν οι πολίτες ΔΕΝ μασάνε το κουτόχορτο, που προσπαθεί, να σερβίρει ο κ. Μαρινάκης, καιρός είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, μια για πάντα:

1. Ο κ. Σταμούλης και όλοι εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, είμαστε ανεξάρτητοι πολίτες, οι οποίοι ευρισκόμενοι μακριά από κομματικά και οικονομικά συμφέροντα, αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς, για να βοηθήσουμε τον τόπο και την κοινωνία μας. Και θα δώσουμε όσες μάχες απαιτούνται, για να απαλλάξουμε επιτέλους τον Δήμο Μεγαρέων από την αλαζονεία, την αδιαφάνεια και την κομματική υποταγή του κ. Μαρινάκη και των όποιων βολεμένων γύρω του.

2. Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ συμπαραστέκεται με όλες της τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, ακόμη και από τον κ. Μαρινάκη, για να ανακληθεί η απόφαση μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι.

Όμως δεν ανεχόμαστε ο πρωτο-υπαίτιος για το θέμα κ. Μαρινάκης, να το παίζει και “σωτήρας” από πάνω.

Απευθυνόμαστε σε σας προσωπικά κ Μαρινάκη: Όλα τα έγγραφα-επαναλαμβάνουμε όλα τα έγγραφα και όχι οι ύβρεις και τα ψέματά σας – τεκμηριώνουν, ότι είσθε φυσικός και ηθικός αυτουργός για την απόφαση μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι. Εγκληματήσατε πολιτικά, αλλά και παρανομήσατε θεσμικά, με αυτήν την ενέργειά σας κατά των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, η οποία έγινε για προσωπικά πολιτικά και κομματικά οφέλη, ΧΩΡΙΣ την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την παρανομία σας. Γι αυτό κ. Μαρινάκη σας κατήγγειλε όχι μόνον η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση και συνάμα δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι έφυγαν από τον συνδυασμό σας γι’ αυτόν τον λόγο. Οφείλετε λοιπόν άμεσα, να κοιταχτείτε ΕΣΕΙΣ στον καθρέπτη, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη από τους δημότες για το τεράστιο λάθος σας, αντί να συμπεριφέρεστε ως αλαζόνας της εξουσίας. (Ακόμη και δικός σας δημοτικός σύμβουλος το αποκάλεσε “ατυχές περιστατικό” σε πρόσφατη δημόσια ομιλία του).

3. Από πότε κ. Μαρινάκη, η προαγωγή και αναβάθμιση ενός κομματικού στελέχους, όπως ο κ. Καλογερόπουλος, αποτελεί “τιμωρία”; Ποιους κοροϊδεύετε; Ο κ. Καλογερόπουλος παραιτήθηκε από την θέση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για να αναλάβει υψηλότερα καθήκοντα, ως Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων στο Υπουργείο Εσωτερικών, που θα συντονίζει ενέργειες τριών Υπουργείων, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Δεν παραιτήθηκε ούτε από ευθιξία, ούτε επειδή “φοβήθηκε” από την αστεία απειλή παραίτησης, που εξαγγείλατε για λόγους “εσωτερικής κατανάλωσης”. Τελεία και παύλα λοιπόν με το ανέκδοτο της ψευτο-παραιτήσεώς σας.

4. Με ποιο δικαίωμα, κ. Μαρινάκη, παρανομείτε και χρησιμοποιείτε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μεγαρέων, για να κάνετε την προσωπική σας προπαγάνδα και να εξαπολύετε ύβρεις και ψέματα; Ποιος σας είπε, ότι τα θεσμικά όργανα και οι υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων είναι προσωπικό σας τσιφλίκι και τα υποβαθμίζεται με επαίσχυντο τρόπο; Δεν σας έφθανε η ανακοίνωση – οχετός του συνδυασμού σας;

5. Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει! Τσάμπα πληρώνετε τους συμβούλους μαύρης προπαγάνδας κ. Μαρινάκη! Πάνω στην αγωνία τους για να πρωτοτυπήσουν σε υβρεολόγιο και ψεύδη, τους ξέφυγε η αλήθεια με την φράση: “… τις απανωτές επιτυχίες που χρεώνονται στο επιτελείο του Δημάρχου κ. Μαρινάκη και στον ίδιο προσωπικά…”

Όμως όλοι γνωρίζουμε, ότι οι αποτυχίες χρεώνονται, ενώ αντίθετα οι επιτυχίες πιστώνονται. Σας χρεώνουν λοιπόν κ. Μαρινάκη ακόμη και οι δικοί σας άνθρωποι, γιατί βαθιά μέσα τους γνωρίζουν, ότι αποτύχατε!!! Μπράβο τους τα λένε πολύ καλά!

Σας προκαλούμε λοιπόν κ Μαρινάκη, αν έχετε το σθένος, να παρουσιάσετε εδώ και τώρα τις “απανωτές επιτυχίες που χρεώνεστε (!!!)” σαν Δήμαρχος. Συγκεκριμένα και όχι αόριστα, αυτά που έχουν γίνει και όχι αυτά, που ΘΑ γίνουν. Κάντε το αν τολμάτε, για να σας παρουσιάσει με τη σειρά του ο λαός των Μεγάρων και της Νέας Περάμου όλα όσα δεν κάνατε, όλα όσα βρήκατε έτοιμα από πριν και δεν τα προχωρήσατε, όλα όσα κάνατε πρόχειρα και τσαπατσούλικα, και κυρίως όλα όσα κάνατε με αδιαφάνεια.

Εμπρός λοιπόν: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

6. Ο κ. Σταμούλης σπούδασε αξιωματικός, άσκησε το καθήκον-επάγγελμά του με επιτυχία και έφθασε στο κορυφαίο αξίωμα του Αντιστρατήγου. Ολοκλήρωσε την επαγγελματική του διαδρομή, κατόπιν πολλαπλών αξιολογήσεων, με επιτυχία, χάρην στο ήθος, τις γνώσεις, την αξία και τις αποδεδειγμένες διοικητικές του ικανότητες.

Ουδέποτε αναμείχθηκε στην πολιτική και ουδέποτε διορίσθηκε οπουδήποτε και από οποιονδήποτε. Και από την στιγμή που ολοκλήρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αφιέρωσε τον εαυτό του στον τόπο μας, χωρίς να φείδεται κόπου, χρόνου και δαπανών. Θεωρεί τιμή του να συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο από οποιαδήποτε σεμνή θέση. Γιατί όλες οι θέσεις σεμνούς και ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο μας, αποτελούν τιμή. Αντίθετα ντροπή και όνειδος είναι η αλαζονεία, η ανευθυνότητα και η ανεπάρκεια όσων αναλαμβάνουν υψηλές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, για λόγους προσωπικής φιλοδοξίας και ιδιοτέλειας.

7. Εσείς κ. Μαρινάκη είσθε επαγγελματίας πολιτικός, διότι εδώ και χρόνια δεν δουλεύετε σαν γιατρός, αλλά “δουλεύετε” την Ελληνική κοινωνία σαν πολιτικός και ζείτε από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Παρατήσατε την ιατρική για την πολιτική. Γιατί άραγε;

Τον Ιούνιο 2007 διορισθήκατε Αναπληρωτής Διοικητής στο Σισμανόγλειο Γ. Ν. Αθηνών. Την θέση αυτή ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ, αλλά σας διόρισε το μνημονιακό κόμμα, που υπηρετείτε.

Από τις 3/1/2008 μέχρι τις 2/1/2010 υπήρξατε διορισμένος Διοικητής στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Και την θέση αυτή ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ, αλλά σας διόρισε το μνημονιακό κόμμα σας. Το γιατί το ξέρετε μόνο εσείς και αυτοί, που σας διόρισαν. Και επιπλέον αποτύχατε παταγωδώς, λόγω της ανεπάρκειάς σας. Ήδη έχουν γραφτεί επίσημα, κακές κριτικές για την διοίκησή σας.

8. Μην πιπιλίζετε άλλο, κ. Μαρινάκη, την καραμέλα του 62% στον δεύτερο γύρο.

Το ποσοστό σας είναι 36,45%, που πήρατε στον πρώτο γύρο με την βοήθεια του κομματικού μηχανισμού της μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας στην οποία ανήκετε, με άκρατη παροχολογία, ψέματα, πελατειακές υποσχέσεις και με διάφορα άλλα “κολπάκια”.

Αυτά λοιπόν κ. Μαρινάκη. Και μην προσπαθήσετε να μας ξανακάνετε μαθήματα ήθους και πολιτικής συμπεριφοράς με ύβρεις και ψέματα, γιατί όλα αυτά γυρίζουν πάνω σας, σαν να αυτομαστιγώνεστε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button