Επίσκεψη του Σ. Πουλή στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων

Ανακοίνωση του πρώτου επιλαχόντα βουλευτή της ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή, αναφορικά με την επίσκεψή του στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και τη συνάντησή του με το σωματείο εργαζομένων αναφέρει:

Επισκέφθηκα σήμερα τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και συζήτησα με τους εργαζομένους τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας με την κατάθεση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των Ναυπηγείων στις 7 Ιουλίου και τη διαδικασία ψήφισής του στη Βουλή.

Πιστεύω ακράδαντα πως όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να δίνουμε το «παρών» στα δύσκολα και όταν τα ζητήματα καίνε. Όχι εκ του ασφαλούς όταν όλα έχουν πάει κατ´ ευχήν επειδή κάποιοι άλλοι έτρεξαν.

Συνεχίζουμε λοιπόν, δίπλα στους εργαζόμενους, σε όλα τα στάδια αυτού που μεγαλόπνοου αναπτυξιακού σχεδίου. Στεκόμαστε στο πλευρό τους στα δύσκολα, όχι στις φιέστες. Δίπλα τους σε κάθε βήμα αυτού του μεγάλου αγώνα, ιδιαίτερα τώρα, στην τελική ευθεία που χρειάζεται ισχυρή παρουσία, σθένος και θάρρος.

Πολλοί πίστευαν πως δεν θα υπάρξει ξανά ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα. Η πολιτική του Άδωνι Γεωργιάδη τους διαψεύδει. Μια νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που δίνει νέα πνοή ζωής στα Ναυπηγεία και μαζί με αυτά, θα βάλει την Ελευσίνα και ολόκληρη τη Δυτική Αττική σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης και οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας.

Μια εξέλιξη που όλοι περιμέναμε στη Δυτική Αττική για πολλά χρόνια, γίνεται πραγματικότητα από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συνεχίζουμε, μαζί, για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις στη Δυτική Αττική!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button