Επίσκεψη Γ. Τσίπρα στο Κέντρο Φροντίδας Ευρυνόμη και στο Κέντρο Αγάπης

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Στέρηση – Ευρυνόμη και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, Φιλική Φωλιά, επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, Γιώργος Τσίπρας, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ο Γιώργος Τσίπρας, επισκέφθηκε το Κέντρο Ευρυνόμη στην Ελευσίνα, όπου ενημερώθηκε ότι λειτουργεί από το 2016, ως Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από το οποίο και εποπτεύεται. Ο Βουλευτής συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νικόλαο Παπουτσόγλου αλλά και με τη διεπιστημονική ομάδα και τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο τους. Συζήτησε με τους γονείς, οι οποίοι μοιράστηκαν την αγωνία τους για την έλλειψη δομών που θα αναλάβουν την πλήρη φροντίδα των παιδιών τους στο μέλλον, όταν οι ίδιοι θα αδυνατούν να την παρέχουν.

Στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας-Φιλική Φωλιά, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις δράσεις του κέντρου από τον πρόεδρο του ιδρύματος, Χαράλαμπο Πυρουνάκη, τον οποίο συνεχάρη για το σπουδαίο έργο προσφοράς του αλλά και όλους τους εθελοντές για την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξη που χαρίζουν στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Πρόκειται για μια συγκινητική προσπάθεια, μέγιστη πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, μιας ομάδας εθελοντών οι οποίοι υποστηρίζουν πάνω από 160 παιδιά, προσφέροντας τους σίτιση, γνώση, ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά κυρίως αγάπη, μέσα από πολλές αντικειμενικές χρηματοδοτικές δυσκολίες.

Και στα δύο κέντρα ο Βουλευτής συζήτησε αρκετά, πρόσφερε δώρα και αντάλλαξε θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button