Επίσκεψη δημάρχου στο κέντρο ΑΜΕΑ

Επίσκεψη Αγάπης στο σύλλογο Προστασίας Αρωγής Παίδων με Εγκεφαλικές Κακώσεις έκανε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γιάννης Μαρινάκης με τους συνεργάτες του με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος είχε κατ΄ ιδίαν συζήτηση με όλα τα άτομα του συλλόγου, μοίρασε στον καθένα από ένα συμβολικό δώρο και αντάλλαξε ευχές.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο Δήμαρχος έκανε της εξής δήλωση:

«Μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε ο σύλλογος, σχετικά με τη βιωσιμότητα του, εγώ και οι συνεργάτες μου αισθανθήκαμε την ανάγκη να επισκεφθούμε τα άτομα που δίνουν μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό τη δική τους καθημερινή μάχη, να μοιραστούμε λίγο από το χρόνο τους, να τους δώσουμε χαρά με ένα συμβολικό δωράκι στον καθένα και να ανταλλάξουμε ευχές από καρδιάς.

Στόχος μας είναι, αυτές τις γιορτές να μην αισθανθεί κανένας συμπολίτης μας μόνος. Είναι το σύνθημα της δημοτικής αρχής του τόπου και αυτό το σύνθημα το αγκαλιάζουν όλοι οι συμπολίτες μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εγώ και οι συνεργάτες μου εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην ομάδα των παιδαγωγών που εργάζονται και κοπιάζουν ακατάπαυστα για τα άτομα αυτά.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button