Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων: Ποιοι αθλητές θα δοθούν δανεικοί για τη σεζόν 2020-21

Η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων, ανακοινώνει ότι οι παρακάτω αθλητές θα δοθούν δανεικοί για τη σεζόν 2020-2021, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα και πρέπει να διασφαλίζουμε όλοι μαζί το καλύτερο τους μέλλον.

Συγκεκριμένα :

Ο Δημήτρης Ασημόπουλος (guard – 26 ετών), ένας αθλητής γέννημα – θρέμμα της Νέας Περάμου, θα δοθεί δανεικός στον Γ.Σ. Μεγάρων, λόγω του νέου ξεκινήματος της επαγγελματικής του καριέρας ως Φαρμακοποιός. Ήταν αίτημα του Δημήτρη να τον στηρίξουμε στη νέα του προσπάθεια και ταυτόχρονα να έχει την δυνατότητα να ασχολείται με το άθλημα που αγαπά. Ο Δημήτρης θα είναι πάντα αθλητής του συλλόγου μας.

Ο Μιχάλης Ποντικίδης (Center – 23 ετών), δίνεται δανεικός στην Θρία Ασπροπύργου, προκειμένου να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο και να εξελίξει τα πλούσια προσόντα του.

Ο Αλέξανδρος Σαμαράς (guard – 23 ετών), δίνεται δανεικός στον Πόλις Καλλιθέας, όπου λόγω της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και των εν γένει αυξημένων υποχρεώσεων, σκοπεύουμε να βρει περισσότερο χρόνο και να συνεχίσει την διαρκώς βελτιούμενη πορεία του.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές παραμένουν στο γενικό πλάνο της ομάδας μας και θα παρακολουθούνται στενά όλη τη σεζόν από το προπονητικό Team. Το μέλλον των αθλητών συνδέεται άρρηκτα με το μέλλον του συλλόγου μας και οφείλουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτό.

Τέλος, ο Παναγιώτης Μουστάκας, θα κάνει χρήση της ελευθέρας του και θα συνεχίσει στον Γ.Σ. Μεγάρων, ενώ παραμένει προπονητής στα φυτώρια του συλλόγου μας για 5η συνεχή χρονιά!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button