Επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας και προβολή του στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των ενεργειών διαφημιστικής προβολής της επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας, αναρτήθηκαν στα στέγαστρα 30 επιλεγμένων στάσεων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας δύο ενημερωτικές αφίσες με το γλυπτό του Μουσείου «Η φεύγουσα Κόρη» για την προβολή του έργου της επανέκθεσης στο ευρύ κοινό, ενόψει και της επερχόμενης τελετής εγκαινίων του Μουσείου στις 24 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής.

Η επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας υλοποιήθηκε με πιστώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με χορηγία του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, και είχε ως στόχο τον ανασχεδιασμό του Μουσείου σύμφωνα με τα σύγχρονα μουσειογραφικά δεδομένα και τη βιωματική γνωριμία και μύηση του επισκέπτη με τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και την ιστορία του.

Η δράση ανάρτησης των ενημερωτικών αφισών πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Παράλληλα, αποτελεί «καρπό» της συνεργασίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής με την εταιρεία «POLITIS GROUP».

Σε αυτό το link (πατήστε ΕΔΩ) εμφανίζονται οι στάσεις σε υπόβαθρο χαρτών Google.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button