ΕΠΑΜ: «Η κυβέρνηση έδειξε το αληθινό της πρόσωπο»

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ σχετικά με τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τη συναίνεση της αντιπολίτευσης, αφού πρώτα επέβαλε την ελεγχόμενη μετακίνηση με έγγραφα, κάτι το οποίο είχαμε να ζήσουμε από την προηγούμενη Γερμανική κατοχή, τώρα στέλνει τα «στρατεύματα της Γκεστάπο» στις γειτονιές της Αθήνας, για να τρομοκρατήσουν και να εξοντώσουν οικονομικά τους πολίτες.

Σε μια από αυτές της επιδρομές, σήμερα (7/3/2021) στη Ν. Σμύρνη στα μπλόκα που στήθηκαν, πιάστηκαν οικογένειες με παιδιά που έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία της Ν. Σμύρνης – μάλλον χωρίς την «άδεια της Κομαντατούρ» – και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα. Στη συνέχεια, σε ειρηνικές διαμαρτυρίες πολιτών, απάντησαν με τρομοκρατία, ανελέητο ξύλο και συλλήψεις σε όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει την απόλυτη εξουσία τους. Μετά από αυτήν τη συμπεριφορά τους, συγκεντρώθηκε κόσμος για να διαμαρτυρηθεί για τον αναίτιο ξυλοδαρμό και για την τρομοκρατική παρουσία τους στην πλατεία της Ν. Σμύρνης, με αποτέλεσμα να πνίξουν τη γειτονιά και τους πολίτες στα δακρυγόνα.

Και όλα αυτά με δικαιολογία την προστασία της υγείας τους.

Η ΠΓ του ΕΠΑΜ εκτιμά ότι ο φασιστικός κατήφορος της κυβέρνησης θα συνεχιστεί, αφαιρώντας από τους πολίτες όλα τα συνταγματικά τους και ανθρώπινα δικαιώματα, για να προλάβει τις επερχόμενες αντιδράσεις λόγω της κατάρρευσης της οικονομίας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συστρατευθούν στον αγώνα επαναφοράς της Ελευθερίας και του Κράτους Δικαίου σε μια Ελλάδα ανεξάρτητη!

Αθήνα, 7 Μαρτίου 20121
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button