ΕΠΑΜ: «25η Μαρτίου 2021 – Η παρέλαση της ντροπής»

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ:

Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες, αφού φρόντισαν να αποκλείσουν τον λαό από την δυνατότητα να γιορτάσει την επανάσταση του 1821 που συμβολίζει τον αγώνα για ανεξαρτησία και ελευθερία ενάντια στο ξένο κατακτητή, επιφύλαξαν μια ακόμα χειρότερη έκπληξη για αυτόν.

Έβαλαν τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας να παρελάσουν με φίμωτρα. Αυτούς που είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να προασπίσουν τα σύνορα της Ελλάδας, τους ξεφτίλισαν αφαιρώντας τους το αγέρωχο ύφος που εμπνέει το εθνικό αίσθημα στο λαό και προκαλεί φόβο στον αντίπαλο.
Τους παρουσίασαν ότι φοβούνται ακόμα και ένα ιό και σαν αδύναμα ανθρωπάκια παρελαύνουν στον ανοιχτό χώρο φορώντας τα φίμωτρα.

Η εικόνα αυτής της σημερινής παρέλασης προκάλεσε οργή σε όσους την είδαν.

Είναι πλέον φανερό και στον πιο δύσπιστο ότι αυτοί που διοικούν σήμερα την πατρίδα μας, μόνο ντροπή και ήττες μπορούν να προσφέρουν στον λαό μας, φροντίζοντας να ρίχνουν συνεχώς το εθνικό φρόνημα, εξυπηρετώντας έτσι τα σχέδια των ξένων αφεντικών τους για χωρίς αντίσταση σμίκρυνση του ελλαδικού χώρου.

Το ΕΠΑΜ καλεί σε δημοκρατική πατριωτική συμμαχία όλο τον λαό, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να απαλλαγούμε από τους κοτζαμπάσηδες και τα αφεντικά τους, να υπερασπιστούμε την εδαφική μας ακεραιότητα και να γιορτάσουμε πραγματικά ελεύθεροι την επέτειο της επανάστασης του ’21.
Αθήνα, 25η Μαρτίου 2021

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button