Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων: Ολοκληρώθηκε το Greece Serbia Camp 2018

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγάλο Greece Serbia Camp 2018 του Νίκου Χατζή στο κλειστό της πόλης μας.

Η Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς αθλητές της περιοχής μας έκανε για άλλη μια χρονιά πραγματικότητα αυτό το μεγάλο γεγονός το οποίο μετά το 12o 3ΟΝ3 Basketball Festival Nea Peramos 2018, έρχεται να προστεθεί στις αθλητικές δράσεις του συλλόγου.

Ο σύλλογός προσκάλεσε για άλλη μία φορά ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό Team με αξιόλογους προπονητές, για να μεταδώσει αθλητικές γνώσεις αλλά και μπασκετική πρακτική στα παιδιά του τόπου μας προσπαθώντας να συμβάλει όσο μπορεί στην αθλητική τους παιδεία.

Μια ομάδα 50 και πλέον μικρών αθλητών παρακολούθησαν την εβδομάδα 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το πρόγραμμα του Camp το οποίο είχε εκπονήσει ο Νίκος Χατζής (θυμίζουμε: ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, με συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Ανδρών, ο οποίος μέσα από την 18χρονη εμπειρία του στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους μπασκετμπολίστες, νυν προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΚ) σε συνεργασία με τους:
Jovan Jahic (Τεχνικός Υπεύθυνος), ο οποίος είναι ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές φυσικής κατάστασης αθλητών, που έχει αναδείξει η Σερβία. Έχει συνδέσει το όνομά του με την εξειδικευμένη φυσική κατάσταση στο μπάσκετ. Υπήρξε για αρκετά χρόνια προπονητής φυσικής κατάστασης στις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Σερβίας.
Zorana Bukvic (Τεχνικός Συνεργάτης), η οποία είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο Βελιγράδι, με δυο μεταπτυχιακά, το πρώτο στο Πανεπιστήμιο της φυσικής αγωγής και το δεύτερο στο Πανεπιστήμιο της Ιατρικής του Βελιγραδίου. Εργάζεται ως προπονήτρια στην φυσική κατάσταση αθλητών δίπλα στο προπονητή και δάσκαλό της Jovan Jahic. Η Zorana είναι εν ενεργεία πρωταθλήτρια Σερβίας στο άλμα εις ύψος.
Djordje Krajisnik (Τεχνικός Υπεύθυνος), θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Σέρβους προπονητές στις μικρές ηλικίες έχει αναδείξει αρκετούς μπασκετμπολίστες υψηλού επιπέδου που κάνουν σήμερα διεθνή καριέρα. Προέρχεται από την μεγάλη σχολή της Partizan Βελιγραδίου.

Τα παιδιά συμμετείχαν καθημερινά σε προπόνηση στίβου, προπόνηση μπάσκετ με έμφαση σε βασική τεχνική, ατομική επίθεση και άμυνα και συνεργασίες επίθεσης και άμυνας και παρακολούθησαν θεωρία μπάσκετ. Στα διαλλείματα στα παιδία προσφέρονταν ένα ελαφρύ γεύμα που αποτελείτο από τοστ, φρούτο και χυμό.
Την τελευταία ημέρα έγιναν διαγωνισμοί βολών και Μini πρωτάθλημα 3on3 και στους νικητές δόθηκαν μετάλλια.

Σε όλους τους αθλητές δόθηκε μπλουζάκι προπόνησης, ατομική αξιολόγηση, αποτελέσματα εργομετρικών μετρήσεων και δίπλωμα συμμετοχής.

Η πραγματοποίηση του camp για 3η συνεχόμενη χρονιά οφείλεται κατά κύριο λόγο στον μεγάλο υποστηρικτή του συλλόγου μας την Οικογένεια του κου Αθανάσιου Μαρτίνου, που με την μεσολάβηση του κο Ιωάννη Μαρινάκη (τέως Δημάρχου Μεγαρέων, μας βοήθησε για 3η συνεχόμενη χρονιά), συνδράμει, ώστε η συμμετοχή στο Camp να είναι προσιτή για όλα τα παιδιά της περιοχής μας. Ακόμη, θα πρέπει να αναφέρουμε και τον κο Κλεάνθη Βαρελά (Δημοτικός Σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος) που βοήθησε με την σειρά του σε αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, σημαντική συμβολή σε αυτή την εκδήλωση έχει και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας, Ηρόδωρος, την πρόεδρο κα Γιάννα Ρήγα και το Διοικητικό Συμβούλιο, που μας παραχωρεί τους αθλητικούς χώρους και εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του Camp.

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του συλλόγου, τον Coach Κυριάκο Αράπη που πλαισίωσε το προπονητικό Team, και τα διοικητικά στελέχη, την κα Μαντώ Φιλιπποπολίτου και τον κο Μάριο Τσουκαλά, αλλά και τον Ιατρό κο Γεώργιο Σκιαδόπουλο που ήταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά και τους συντελεστές του Camp και βοήθησαν ώστε να κυλήσει ομαλά όλη η αθλητική εβδομάδα.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το 2019, για μία ακόμα μαγευτική μπασκετική εβδομάδα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button