Ένωση Ν. Περάμου – Μεγάρων: Αθλητικό Camp – «Άθληση και Παιδί»

Δελτίο τύπου της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων αναφέρει: Με χαρά ανακοινώνουμε για 7η συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή του Αθλητικού Camp από τον σύλλογό μας στα πλαίσια του ολοκληρωμένου πακέτου δράσεων και εκδηλώσεων με θέμα «Άθληση και Παιδί», την περίοδο 19-31 Ιουνίου 2023., στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου.

Μία ιδέα που ξεκίνησε το 2016, καθιερώθηκε και αποτελεί έναν σπουδαίο θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλη μας. Μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών, είτε ασχολούνται με το Basketball, είτε με άλλο άθλημα, είτε δεν ασκούν συστηματικά κάποιο άθλημα, τόσο από τη Νέα Πέραμο, τα Μέγαρα, την Ελευσίνα καθώς και από άλλες περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας.

Κοιτώντας το παρελθόν και όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις μπορούμε να καυχιόμαστε ότι, η διοργάνωσή μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο κρίνοντας από την ποιότητα του προπονητικού προγράμματος, της φιλοξενίας και των παροχών προς τα παιδιά μας, καθώς και των μεγάλων προσωπικοτήτων που έχουν παρευρεθεί όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας για τον σκοπό αυτό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, τον γνωστό σε όλους μας Νίκο Χατζή, τον κόουτς Καλαφατάκη, προπονητική ομάδα από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, προπονητές της Εθνικής Σερβίας, τον εν ενεργεία Center της Εθνικής μας Ομάδας Μανώλη Χατζηδάκη, τη διεθνή μπασκετμπολίστρια με την Εθνική Σερβίας, αγωνιζόμενη πλέον στο WNBA Tina Jovanovic και άλλους πολλούς. Όλες αυτές οι μεγάλες προσωπικότητες έχουν βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου, ανάμεσα στα παιδιά μας για να τους μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις και εμπειρίες.

Έτσι λοιπόν, συνεπείς στο όραμα μας και στις αξίες για τα φυτώριά μας, διοργανώνουμε και φέτος το πετυχημένο Camp, για όλα τα παιδιά, όπου μάλιστα το ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ, με την επέκταση του χρόνου διεξαγωγής σε δύο εβδομάδες, χωρίς εκπτώσεις στις παροχές, την ποιότητα και τις μεγάλες εκπλήξεις που περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Για την Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων B.C. η εκπαίδευση των παιδιών δεν σταματά με το κλείσιμο σχολείων…

Επικοινωνήστε με τους υπευθύνους του Camp, τηλεφωνικά: 6938169432 και 6944867455, είτε δια ζώσης στα γραφεία του Συλλόγου, Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου, Τετάρτη 16:00-20:00, Σάββατο — Κυριακή. 10:00 – 13:00.

Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button