Ενημερωτική συνάντηση στο Βλυχό Μεγάρων με Σύλλογο Τσιγγάνων και κατοίκους της περιοχής

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015,  στο Βλυχό Μεγάρων, στα γραφεία του Συλλόγου Τσιγγάνων «Ο Άγιος Χριστόφορος». με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, ενημερωτική συνάντηση με βασικό θέμα τις νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ, τα κοινωνικά προγράμματα αντιμετώπισης της κρίσης και την ενεργοποίηση των κοινοτήτων των Ρομά στην απομόνωση παραβατικών στοιχείων.

 

Έγινε αναλυτική ενημέρωση των μελών του Διοικητικού Συλλόγου των  Τσιγγάνων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση (κ. Κ. Καραγκούνης, Αντιπρόεδρος) με εισηγητή τον Δ. Μπουρίκο, εστιάζοντας στην  εξέλιξη και τις διαδικασίες κοινωνικών προγραμμάτων επισιτιστικής αρωγής, το νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ, και την έναρξη του νέου προγράμματος για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή του ΤΕΒΑ στη Δυτική Αττική.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, έκανε ειδική αναφορά, εκ νέου, για την ανάγκη δραστηριοποίησης των Συλλόγων Τσιγγάνων και συμμετοχή τους σε δράσεις διαμεσολάβησης και περιορισμού φαινομένων ανομίας σε συγκεκριμένες γειτονιές των Δήμων της Δυτικής Αττικής.

 

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των ενημερωτικών συναντήσεων, την καταγραφή όλων των περιπτώσεων που δεν μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα διακανονισμών παρότι το επιθυμούν και την προώθηση των ενδεδειγμένων ενεργειών για τη μείωση των φαινομένων ρευματοκλοπής. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button