Εμβάθυνση λιμανιού Νέας Περάμου ζητά ο Δήμαρχος Μεγαρέων

Εμβάθυνση λιμανιού Νέας Περάμου ζητά ο Δήμαρχος Μεγαρέων

moustakas 2018

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με νέα επιστολή του στους συναρμόδιους Υπουργούς και στην Περιφέρεια Αττικής, ζητεί να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες καθαρισμού και εμβάθυνσης του λιμανιού της Νέας Περάμου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, με νέο έγγραφό του που απευθύνεται στους συναρμόδιους Υπουργούς Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, στην Περιφερειάρχη Αττικής Κα Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, ζητεί άμεσα να αρχίσουν οι εργασίες καθαρισμού και εμβάθυνσης του Λιμανιού της Νέας Περάμου λόγω της τεράστιας καταστροφής που προξένησαν οι πλημύρες της 15 ης Νοεμβρίου 2017.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης στην νέα αυτή επιστολή του αναφέρει:
«Σας γνωρίζουμε, ότι δύο (2) μήνες μετά την θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017, και τις τεράστιες καταστροφές, που αυτή προκάλεσε, το λιμάνι της Νέας Περάμου εξακολουθεί να παραμένει μπαζωμένο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική λειτουργία της πόλης, αλλά και για τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη για τον τρόπο, που λειτουργεί η πολιτεία, προκειμένου να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα, που δημιούργησε η πρόσφατη θεομηνία.

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε, όπως ενεργήσετε άμεσα για να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης του λιμανιού της Νέας Περάμου. Με την βεβαιότητα, ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα, για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

therealstory-gif-960×118

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.