Εμπρησμός, πυροβολισμοί και φθορές στο Βλυχό Μεγάρων – 9 συλλήψεις

Περιστατικό εμπρησμού οικίας και φθορές αντικειμένων μεγάλης αξίας κατήγγειλαν Ρομά κάτοικοι του Βλυχού Μεγάρων στο Τμήμα Ασφάλειας, που συνοδεύτηκαν από συνεχιζόμενους πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015.

 

Αυτή τη φορά η αστυνομία δεν περίμενε να κλιμακωθεί η ένταση στον συνοικισμό του Βλυχού όπως σε προηγούμενα περιστατικά και επενέβη με οργανωμένη επιχείρηση που συμμετείχαν το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων, το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ το έργο των παραπάνω συνέδραμαν άνδρες των ΜΑΤ.

 

Κατά την επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν εννέα άτομα που κατηγορούνται για εμπρησμό, ληστεία και φθορά ξένης περιουσίας και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τραυματίας που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ οι λόγοι της νέας διαμάχης στο Βλυχό φαίνεται πως σχετίζονται με τα προηγούμενα περιστατικά ("Διαμαρτυρία τσιγγάνων στην αστυνομία: 'Φοβόμαστε να πάμε στα σπίτια μας", "Πυροβολισμοί στο Βλυχό Μεγάρων χωρίς τραυματίες")

Παρόμοια άρθρα

Back to top button