Έκθεση ιστορικού αρχείου και προβολές στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο για την επέτειο 1821

Λ. Κοσμόπουλος: Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση

Σύσκεψη εργασίας με τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μαίρη Βιδάλη είχε, την Τρίτη 23 Μαρτίου, ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που απεστάλη από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη.

Συγκεκριμένα:

Είναι δεδομένο ότι η έξαρση της πανδημίας έχει ανατρέψει κάθε προγραμματισμό εκδηλώσεων, όμως, η Περιφέρεια Αττικής και ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος σχεδιάζουν με τους αρμόδιους φορείς εκδηλώσεις και εορτασμούς, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος συζήτησε να προγραμματισθεί έκθεση ιστορικού αρχείου και προβολές στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μέγαρα διάρκειας άνω του ενός μήνα προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία παρακολούθησης από όλες τις Σχολικές Μονάδες ενώ προγραμματίζονται αντίστοιχες δράσεις σε κάθε δήμο της δυτικής Αττικής.

Ο κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος σχετικά δήλωσε ότι: «Οφείλουμε να αποδώσουμε τιμές στους ήρωες του 1821 και να τιμήσουμε την επέτειο του 1821, με εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε μόλις οι συνθήκες και τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν. Ζούμε δύσκολες στιγμές, όμως, με αισιοδοξία προγραμματίζουμε εκδηλώσεις για τον πολιτισμό και την ιστορία μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button