Έκρηξη στη Motor Oil στους Αγ. Θεοδώρους – Διασωληνωμένοι οι 4 τραυματίες

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, τέσσερις εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη χθες βράδυ, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους. Πρόκειται για έναν 37χρονο νοσοκόμο και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς.

Το συμβάν συνέβη στον χώρο αναμονής του βοηθητικού ιατρείου της μονάδας «3.700» των διυλιστηρίων. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, που ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των διυλιστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής εκλήθη το ΕΚΑΒ για περιστατικό το οποίο συνέβη στα διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά έξω από τις εγκαταστάσεις έφτασαν δύο ασθενοφόρα, το προσωπικό των οποίων δεν επενέβη, διότι ενημερώθηκαν από την εταιρεία πως επιλήφθηκε του περιστατικού ασθενοφόρο, το οποίο ανήκει στην ίδια (Motor Oil) και βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων.

Στις 22:50 τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αποχώρησαν από το σημείο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button