ΝΕΜ – ΑΟ Αγρινίου σήμερα με το μυαλό όλων στις οικογένειες των θυμάτων

Με τη σκέψη αναπόφευκτα να «τρέχει» κι εκτός αθλητικού πλαισίου, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος προετοιμάστηκε για έναν από τους «τελικούς» που έρχονται, καθώς, σήμερα Σάββατο 04/03 και ώρα 17:00, υποδέχεται τον ΑΟ Αγρινίου στη NEM BC Arena, για την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΝΕΜ στο YouTube.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, όπως και όλος ο κόσμος με το δυστύχημα στα Τέμπη. Τέτοιες ώρες το αγωνιστικό κομμάτι πάει πίσω και το μυαλό όλων είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους, δύναμη και κουράγιο. Καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με το Αγρίνιο, ένα παιχνίδι που το έχουμε σημαδέψει, αν και δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», ανέφερε σε δήλωσή του λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο 27χρονος γκαρντ της ΝΕΜ Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε ότι σε όλους τους αγώνες, Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών που θα διεξαχθούν στη χώρα μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους, το Σαββατοκύριακο 4-5/03 θα ισχύσουν τα εξής στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος:

– Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή

– Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα φέρουν πένθος στην εμφάνισή τους

– Δεν θα υπάρχουν στα γήπεδα μουσική, μαζορέτες και οποιαδήποτε άλλη μορφή διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button