Εκδήλωση για τα άτομα της τρίτης ηλικίας

Στα πλαίσια του εορτασμού τον μήνα Οκτώβριο της ημέρας των ατόμων της τρίτης ηλικίας, ο δήμος Μεγαρέων διοργάνωσε εκδήλωση για τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στο παραλιακό κέντρο Νισαία, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μέλη και των τριών θεσμοθετημένων ΚΑΠΗ των περιοχών Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέττας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του εποπτεύοντος δημοτικού νομικού προσώπου «Ηρόδωρος» ο κ. Κλεάνθης Βαρελάς ο οποίος και ανακοίνωσε την η θεσμοθέτηση του ως τώρα ατύπως λειτουργούντος ΚΑΠΗ της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα Νέας Περάμου.
Ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης στον χαιρετισμό του δήλωσε μεταξύ άλλων «….. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι διατηρούν την σοφία, την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα για να αντεπεξέλθουν σε δύσκολες στιγμές και τα χαρίσματα αυτά, οι αρετές αυτές είναι άκρως απαραίτητες σ’ εμάς τους νεώτερους που αγωνιζόμαστε για την αναγέννηση του τόπου μας.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν οι βουλευτές Αττικής κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας και Νικόλαος Καντερές.
Ο κ. Κλεάνθης Βαρελάς έλαβε τιμητικό δίπλωμα από τον Σύλλογο Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη και αμέσως παρέδωσε στην δημοτική σύμβουλο κ. Αδαμαντία Κοροβέση προκειμένου να την αναρτήσει στο χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Περάμου.
Στην εκδήλωση τραγούδησαν τα μέλη των χορωδιών των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη των 4 ΚΑΠΗ τα οποία γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button