Εκδήλωση «Ένα στα πέντε- One in five» ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών

Την Κυριακή 3 Απριλίου, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων, με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με κεντρική Ομιλήτρια την Βουλευτή Κα Έλενα Ράπτη, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών που γίνεται μέσω του Οργανισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, “Ένα στα πέντε –  One in five” .

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με σχετικές εισηγήσεις  οι Ψυχολόγοι- Ψυχοθεραπεύτριες  Κυρίες  Χάρις Σταμούλη και Δήμητρα Σύρκου, ενώ την όλη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Σπύρος Σούντης, Κοινωνικός Λειτουργός του “ΗΡΟΔΩΡΟΥ”.

 

Για την εκδήλωση αυτή η αρμόδια Αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κα Βανέσσα Μαυροειδή δήλωσε:

«Σκοπός της εκστρατείας αυτής είναι  να “εφοδιαστούν” τα παιδιά  και οι οικογένειές τους με γνώση και ικανότητες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης καθώς και ιδιαίτερος στόχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων είναι η ευρύτερη ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από αυτό το θέμα και γι' αυτό ευχαριστούμε θερμά την κα Έλενα Ράπτη που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μας"

Παρόμοια άρθρα

Back to top button