Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Μέγαρα από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου- Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Εορταστικές εκδηλώσεις και στη Ν. Πέραμο 22 - 23 Δεκεμβρίου

Με δελτίο τύπου ο Δ. Μεγαρέων και ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρ. Σταμούλης, προσκαλούν τους πολίτες στα εγκαίνια της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:30, στο χώρο του πρώην Σιδηροδρομικού Σταθμού του ΟΣΕ, πλησίον της Κεντρικής Πλατείας των Μεγάρων.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος η πόλη φωταγωγήθηκε με τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και στα Μέγαρα θα λειτουργήσει το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Με φροντίδες της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και του Δήμου Μεγαρέων κατά το διάστημα αυτό θα υπάρξουν κάθε βράδυ πλήθος εκδηλώσεων και πολιτιστικά δρώμενα για τους μικρούς φίλους, τα παιδιά καθώς και για όλους, μικρούς και μεγάλους μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα όπως αρμόζει αυτές τις ημέρες για την υποδοχή του Χριστού, που θα γεννηθεί και τα Θεοφάνεια.

Εορταστικές μελωδίες και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα δώσουν ξεχωριστό τόνο για τη συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Εφέτος θα υπάρχουν το σπίτι του Αη Βασίλη, καρουζέλ, τραμπολίνο και πολλά όργανα παιδικής χαράς και παιχνίδια, τραινάκι, φουσκωτά, ξωτικά, καλικάντζαροι, ξυλοπόδαροι κλπ. για να έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας ενώ παράλληλα θα γίνονται κάθε βράδυ πολλές δράσεις, όπως μουσικές συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις και θα συμμετάσχουν πολλά καλλιτεχνικά μουσικά σχήματα, παιδικές χορωδίες, σχολές χορού, τοπικά συγκροτήματα, λαογραφικοί σύλλογοι, πρόσκοποι, οδηγοί, καλλιτεχνικά δρώμενα από μαθητές των σχολείων της πόλης μας, εθελοντικές ομάδες και άλλοι φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Επίσης εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και στη Νέα Πέραμο το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών φορέων.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Μαριλίας Ηλία και Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες από τα μέλη της Σχολής Paola show dance».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Νέα Πέραμο

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button