Ο Δήμαρχος Μεγαρέων συγχαίρει τον Άρη Δρίτσα για το Χρυσό στους Βαλκανικούς

Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού Άρης Δρίτσας, που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του από τον Αθλητικό Όμιλο Μεγάρων, στους φετινούς Βαλκανικούς αγώνες στίβου, που έγιναν τον Ιούνιο στην Κωνσταντινούπολη, έσπασε όλα τα κοντέρ και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα εμπόδια με χρόνο 51.86, κατατάσσοντάς τον πρώτο έφηβο Βαλκανιονίκη στο αγώνισμα αυτό!

Ο Αρης έχει βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στα 51.67 στα ανδρικά εμπόδια κάτι που αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στην ηλικία του κι έχει πάρει την πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας Άρη Δρίτσα, στον πρώτο Μεγαρίτη Βαλκανιονίκη, που μας έκανε περήφανους με την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου, στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Του εύχομαι να έχει επιτυχίες πάντοτε στη ζωή του (εντός κι εκτός στίβου) και να ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών εκπροσωπώντας επαξίως τον ιστορικό Σύλλογο του Ολυμπιακού, τα Μέγαρα και την Ελλάδα.»

Άρης Δρίτσας, αθλητής στίβου, Ολυμπιακός, 2018

Παρόμοια άρθρα

Back to top button