Ευχές Γρ. Σταμούλη στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες. Ετσι λοιπόν ο Λευτέρης Κοσμόπουλος θα είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός αμέσως συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Κοσμόπουλο και του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητέ Λευτέρη,
Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σου ως Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής.
Είναι χαρά και τιμή για τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα, ένας συμπολίτης μας, ένας άνθρωπος, που αγαπά και αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια για την περιοχή, να αναλαμβάνει αυτό το κρίσιμο πόστο.
Με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σου, ελπίζω και προσβλέπω σε μια συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία για το συμφέρον του Δήμου, που και οι δύο αποδεδειγμένα αγαπάμε, αφού μέχρι πρόσφατα έχουμε άψογα συνεργαστεί εσύ ως Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κι εγώ ως Δήμαρχος Μεγαρέων.
Οι ικανότητές σου φίλε Λευτέρη είναι γνωστές και ο χαρακτήρας σου αδαμάντινος.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και στα νέα σου καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη και να θυμάσαι ότι οι πολίτες της Δυτικής Αττικής σε τίμησαν δυνατά με την ψήφο τους και περιμένουν πολλά από την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά από εσένα.
Καλορίζικος, καλή θητεία και καλή επιτυχία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button