Βλάβη της ΕΥΔΑΠ προκαλεί την ταλαιπωρία χρηστών του δικτύου στο κέντρο των Μεγάρων

Χώμα στη ροή του οικιακού δικτύου

Νερό με χώμα διαπίστωσαν οι κάτοικοι του κέντρου των Μεγάρων και πέριξ της πλατείας Ηρώων ανοίγοντας τις βρύσες τους σήμερα το μεσημέρι. Τα πρώτα τηλεφωνικά «παράπονα» και αναφορές για τη βλάβη έγιναν 13:45 κινητοποιώντας κλιμάκιο της ΔΕΥΑΜ να επιληφθεί του θέματος.

Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜ ήρθαν σε άμεση επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε πως πρόκειται πιθανώς για βλάβη μετά από επισκευή κεντρικού αγωγού της. Κλιμάκιο της ΔΕΥΑΜ αναζητά και διερευνά όλες τις πιθανές αιτίες που προκάλεσαν τη βλάβη, θέλοντας να στοιχειοθετήσει τα ακριβή αίτια ούτως ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος στη συνέχεια άφησε σχεδόν βέβαιο το ενδεχόμενο, πως μόλις έχει στα χέρια του την πλήρη έκθεση των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜ, θα στραφεί εναντίον της ΕΥΔΑΠ διότι δεν ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για τη βλάβη κατά την επισκευή του κεντρικού της αγωγού προκαλώντας ζημιά και στο δίκτυο, αλλά και ταλαιπωρία στους δημότες – χρήστες του δικτύου νερού.

Προτροπή των ειδικών είναι να αφήνουμε ανοικτές τις βρύσες μέχρις ότου διαρρεύσει ικανός όγκος νερού και να φύγει η λάσπη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button