Ευχαριστήριο μήνυμα της Δημάρχου AIUD στον κ. Γρηγόρη Σταμούλη για τη φιλοξενία

Η πρώην Υπουργός Παιδείας της Ρουμανίας κ. Julia Adriana Oana Badea, και νυν Δήμαρχος της πόλης AIUD, η οποία φιλοξενήθηκε στα Μέγαρα την περασμένη εβδομάδα για ένα τριήμερο στο πλαίσιο της 11ης Έκθεσης «Μεγάρων γή», έστειλε στις 4 Σεπτεμβρίου στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητέ Δήμαρχε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή σας στην 11η Μεγάρων γη, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου 2019.
Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που προωθείτε τα τοπικά αγροτικά προϊόντα, ένα τομέα, που θεωρώ ιδιαίτερης σημασίας για κάθε Δήμο.
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και η φιλοξενία σας τέλεια.
Ως Καθηγήτρια και όχι μόνο, πιστεύω ότι οι νέοι είναι η πιο σημαντική ομάδα της κοινωνίας. Αντιπροσωπεύουν το μέλλον κι έτσι η επένδυση σε αυτούς είναι επιτακτική.
Δράσεις όπως η κινητικότητα και οι ανταλλαγές έχουν το ρόλο της διεύρυνσης των προοπτικών των συμμετεχόντων, αναπτύσσοντας μία αίσθηση φιλίας και συνεργασίας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πρέσβεις των πόλεων και χωρών από τις οποίες προέρχονται και παρέχοντάς τους την ευκαιρία να συναντήσουν φρέσκα νεανικά μυαλά.
Ανυπομονώ να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη των σχέσεών μας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης, στη βάση της κινητικότητας και των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ νέων ανθρώπων.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button